上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~~第一屆八仙過海之狀元紅正式結束~~~~~成績表#1 #4~~較清晰版本

收藏  |  訂閱
116  28.5k

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-5-28 03:36 AM 發表
有冇辦法將同一個方法用係第一至第三名, 而又公平 d?
如果第2名同第3名都先計"得到該名次最多者, 如有相同再計分"又點睇?
同最初一樣~~~~如果 第2,3都無狀元~~係計分

其實 依加只係驚airis唔知玩法~大家 一開始有玩都知~~~有咩意見~~講~~將分除開係不接納~草

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-28 03:56 AM 發表

ok~~~冇咩所謂:032:
希望明白

將佢既分除開對幫 brother 係無幫助

引用:
原帖由 jhwwin 於 2007-5-28 09:08 AM 發表

nigelyanki, 畢爾包 win 600分, 唔係要mark低賠率? 你之前話無mark低賠率當作廢! 請你重新計算!
貼 出來呀~~~

你可以 貼出來~~~搵到我唔再玩

我好似只係講過如果無mark低跟最後賠率!!
你捉我依d野唔通幫到brother咩??仲有~~~
唔知你係咪......都係無野啦:041:

引用:
原帖由 airis 於 2007-5-28 09:36 AM 發表
下 ~~~
首球只可以$100注 ?
我真係唔知
算啦 ~~~
下次我知喇
因為 唔想有人得番好少分use依d高回報既投注 來上~~~始終我地要求準既brother

仲有上面有個brother如果捉到咁,好似想扣埋你苜球d本 分~~

好~~真係好笑~~有個人話唔計我果300分~~~~見到都知發生咩事~~~~
一早講過為方便我計算 所以要加賠率~~唔加就計最後個賠率~~,有咩問題 ,請再留言

引用:
原帖由 jhwwin 於 2007-5-28 09:08 AM 發表

nigelyanki, 畢爾包 win 600分, 唔係要mark低賠率? 你之前話無mark低賠率當作廢! 請你重新計算!
依個係分身~~?

~~一係叫佢真ac同我講sorry~~點可以 離間我地~~~

依位人兄 個 hotmail 之前set左做周師兄個email~~~~

LT兄~~~

可以 出一份 八仙過海既所有 進行方式?

我唔得閒到 無時間出心水

sick左@@

依加由我打會有d尷尬~~因為朝早果位brother@@@
sorry:026:

.........我死係自己貼但訓左無post既打比手上.....好大機會俾周師兄過
跟我既:029:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆