上一頁下一頁
發新話題

[其他] *_____________[ 摸 ]______________*

收藏  |  訂閱
121  189.1k

引用:
原帖由 註冊中醫 於 2008-4-1 07:52 PM 發表
做咩錫周三係 唔係平手既
有咩啟示:025:
e 我都係西醫黎架:071: :098: 不過冇註冊渣:096:

此中香港多曼聯friends:071:

羅馬無埋托迪:044: d人更加買曼鱼啦:097:

模sir琴晚係大陸我都買咗費倫巴冶Win同大:071: :098:
夜晚開機見到你攬推介:036: 嘩即刻加注:131:  今過假期終於可以勁推油啦:096: :098:

摸佬我愛死你呀:131: :131:

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-4-3 11:07 PM 發表

勁推油:023:  ...唔預我:046::071:
預埋你我地就要食套餐啦:071:  :098: 幾時得先你:096:

引用:
原帖由 大聲公 於 2008-4-3 11:11 PM 發表
格拉轉左半球................
士砵亭作客我一定唔會買:044: :098:

引用:
原帖由 歌力阿查 於 2008-4-3 11:12 PM 發表

:131: 咁鬼正....!!

含含!!你住大陸邊頭:025:
:086: 皇崗

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-4-3 11:17 PM 發表

士砵亭作客唔會咁差!!:025:  
但真係葡萄牙波只有波圖作客好d渣:035:

同埋士砵亭近幾場波都係嬴d弱隊:028:

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-4-3 11:16 PM 發表

唔食機餐:026:
唔係機餐呀:032: 係大餐呀:131: :096:

引用:
原帖由 歌力阿查 於 2008-4-3 11:28 PM 發表

阿查有SAY罕有分析:

講真..一隊蘇超第1..仲要剛剛主場勝些路迪...個態又唔差...

主場無敵....聯賽只係輸過一場...

讓平半..會唔會小左D呀!!!

仲要馬會D飛數企得咁硬...

仲知就事有QK啦
le 場如會買細波:098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆