上一頁下一頁
發新話題

[其他] 大數陳-好友feel茶-租約期滿-4999

收藏  |  訂閱
51  77.6k

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-3-7 05:51 PM 發表
亞陳你有無玩日職?
日仔超難玩嘅:046: :044:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-7 05:58 PM 發表

日職係我買得最大嘅一個聯賽。
上年輸到我瞓直呀:046: :029: :029: :029:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-7 06:06 PM 發表

johnny兄,我驚聽日俾唔切,記得買水手平手盤,最好等紅鑽落飛到讓水手平半至出手買‧
外面早餐盤:071:

1:00am
[size=+0]横滨水手 [主]    0.800大2.5   1.010    1.150大2 / 2.5   0.740[url=]其他[/url]
浦和红钻平手/半球    1.100小2.5   0.850平手    0.750小2 / 2.5   1.12

點睇呀陳兄

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-7 06:14 PM 發表

好有信心,之前9月份對過平手釭鑽贏,依家又係紅鑽作客又平手,咁好買:096: 香港馬會比出面開水手熱成半個盤,極少咁情況,買啦,老友。:098:
瞓身揾彈藥架啦:071:  :098:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-7 06:18 PM 發表

碧兄,睇唔到乜彈藥呀。:044:
揾彈藥:096: :098:

引用:
原帖由 andyjackie 於 2008-3-7 07:17 PM 發表
老陳
約定你今晚睇波:071: :098:
我有冇份架:071: 今晚大嗌一場:096: :098:

引用:
原帖由 Vicky哥 於 2008-3-7 09:49 PM 發表
:030:  同囡囡食完飯返黎:096:
V仔阿煲仔返佐黎呀:044: :096:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-7 09:52 PM 發表

個女幾大,讀書未。
喂!喂!喂!:044: 不可以:096:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-7 09:59 PM 發表

唔好諗佢諗嘅野,:043:
講笑姐:071: 係諗都諗砵記個 D 啦:096:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-7 10:03 PM 發表

帶埋我去。:071: 唔知果邊最近d女得唔得。
差到PK呀:046:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆