上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
112  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-1 11:41 AM 發表 查看引用來源
反應都唔錯,ok!
再嚟第二擊!

師兄好幸福.....阿嫂係咪經常都叫你影相

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-1 01:31 PM 發表 查看引用來源
嘩 咁多人爭住想睇我老婆啲冇碼相,呢啲咁珍貴既私影周圍send出去就唔矜貴架啦。有冇人可以獻計幫我決定邊位人兄可以成為呢個幸運兒呢??
下!得一位幸運兒?咁就慘了,就算抽簽都唔輪到我,超無賭運

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-1 02:44 PM 發表 查看引用來源

睇嚟得你一個算係獻咗計喎 哈哈
要獻計?咁呀.......好似我提議師兄可唔可以放激d既相,咁算唔算?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-1 02:52 PM 發表 查看引用來源

哈哈 上得嚟開心share 獻咩計呀 玩下啫 最緊要大家開心!
實開心啦,難得師兄開心share

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-1 02:52 PM 發表 查看引用來源

哈哈 上得嚟開心share 獻咩計呀 玩下啫 最緊要大家開心!
實開心啦,難得師兄開心share

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-2 11:34 AM 發表 查看引用來源
老婆話尋晚剃完毛毛 終於可以著白色緊身褲。我一見到佢著條緊身褲上身,我又有諗頭。

叫老婆真空落樓食早餐,老婆開頭死都唔肯因為佢知道自己實透lin透妹妹,同冇著冇分別,露得太勁,所以話一定要著返個bra。仲同我講數話最多著個深色啲 明顯啲嘅bra透出嚟啦。通常佢同我講數我都會心軟讓下佢嘅,不過當佢喺我面前著住件白色小背心,白色緊身褲嘅時候。呢個情況下我點會放過佢呀。。。

擾攘一論之後終於 ...
師兄真好野,成日都𠱁掂阿嫂配合你,難得阿嫂又玩得,真幸福
不過阿嫂身材同皮膚都咁靚,真係睇到目不轉晴:smile_30:

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-4 01:41 PM 發表 查看引用來源
我老婆從事廣告界行業,加上佢本身鐘意攝影嘅關係,好多時佢公司接咗啲job我老婆除咗follow個job之外,仲會客串做埋model嘅角色影下啲硬照咁。 而我亦都會part time幫佢公司做攝影師順便揾下外快。

老婆跟緊個印度公司嘅job。間印度公司喺某間酒店要做個cultural exhibit。作天星期日我老婆要去manage單job。個job嘅detail我就唔多講啦,不過個job需要 ...
師兄,你有老婆出火,兩隻差差可能當日就谷爆左:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-4 01:41 PM 發表 查看引用來源
我老婆從事廣告界行業,加上佢本身鐘意攝影嘅關係,好多時佢公司接咗啲job我老婆除咗follow個job之外,仲會客串做埋model嘅角色影下啲硬照咁。 而我亦都會part time幫佢公司做攝影師順便揾下外快。

老婆跟緊個印度公司嘅job。間印度公司喺某間酒店要做個cultural exhibit。作天星期日我老婆要去manage單job。個job嘅detail我就唔多講啦,不過個job需要 ...
師兄,你有老婆出火,兩隻差差可能當日就谷爆左:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-5 12:55 PM 發表 查看引用來源
自從星期日叉佬單野之後我同老婆日夜做不停,今日瞓醒覺回覆呢到師兄關於老婆俾個叉佬摸西之後細佬又硬起來。伸手向老婆妹妹方向進發,一手攝入短褲入面。直通車直達老婆個西,隔住底褲兩隻手指輕輕力扣住老婆陰唇。。腦入面墮入咗星期日叉佬嘅角色,一路幻想住叉佬當時手指喺我老婆個西上面游走嘅感覺。。

由於老婆已經再次剃0西佢啲陰毛。。兩隻手指隔住條稀薄嘅底褲上面摸,感覺係無比嘅平滑,兩片陰唇嘅厚度,凹凸完全 ...
阿嫂個姿勢好誘惑,師兄有無彩蛋派呀:smile_13:

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-5 12:55 PM 發表 查看引用來源
自從星期日叉佬單野之後我同老婆日夜做不停,今日瞓醒覺回覆呢到師兄關於老婆俾個叉佬摸西之後細佬又硬起來。伸手向老婆妹妹方向進發,一手攝入短褲入面。直通車直達老婆個西,隔住底褲兩隻手指輕輕力扣住老婆陰唇。。腦入面墮入咗星期日叉佬嘅角色,一路幻想住叉佬當時手指喺我老婆個西上面游走嘅感覺。。

由於老婆已經再次剃0西佢啲陰毛。。兩隻手指隔住條稀薄嘅底褲上面摸,感覺係無比嘅平滑,兩片陰唇嘅厚度,凹凸完全 ...
阿嫂個姿勢好誘惑,師兄有無彩蛋派呀:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆