上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
772  125.5k

周師兄氣勢如虹!今晚等師兄帶隊KO馬會!:036:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-9-17 03:02 PM 發表

唔好咁講啦...我呢兩三日post出黎既心水都有部份唔中:027: , 其實...大家出d心水...同唔同路都無所謂, 起碼大家可以多d參考, 最緊要...大家再加自己既研究同分析(唔好盲目追捧心水)....

點都好, 我想講 ...
周師兄唔好灰心!我自己個post重小人喇!:026:
不過我都係咁話!嬴錢最實際!:097: :071:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-9-17 10:31 PM 發表

相信今晚...我要同最多人買既紐卡素為敵:096:
周師兄名句同唔同路都支持!:036:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-9-17 10:37 PM 發表

thanks johnny
講真紐記呢場我信奧雲返生如果無奧雲我會同你同路!!我都好驚呀!:035:

我都同意賠率有問題!但係一早買左!為有信一次奧雲!:023:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-7-29 02:21 AM 發表
18 Sep
好忙又衝傷腳指公!痛X死人!:073: 一早出埋先做完野去睇醫生!:002:
利物浦   客勝
皇家馬德里 主勝
布里斯托城  主勝
史篤城 主勝
狼隊 主勝
查爾頓 主勝
http://188channel.com/viewthread.php?t ...
心水出左!
好X痛!:073:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-7-29 02:21 AM 發表
19 Sep
阿仙奴 主勝
國際米蘭  客勝  客勝
屈福特   客勝
高車士打 客勝

18 Sep
好忙又衝傷腳指公!痛X死人!:073: 一早出埋先做完野去睇醫生!:002:
利物浦   客勝
皇家馬德里 主勝
布里斯托城 ...
遲來的心水

引用:
20 Sep
布力般流浪 客勝
白蘭恩 主勝
薩拉戈薩 客勝
費倫天拿 客勝
希爾星堡(+1)客勝
愛華頓(-1)主勝
http://188channel.com/viewthread.php ... page%3D1#pid6616124

19 S ...
今日心水出左!:071:

引用:
20 Sep
完全失敗全軍覆沒!:029: :043: :029: :043:
布力般流浪 客勝----L
白蘭恩 主勝----L
薩拉戈薩 客勝----L
費倫天拿 客勝----L
希爾星堡(+1)客勝----L
愛華頓(-1)主勝----L
http://188channel.com/vi ...
失敗全炒!:029: :043: :073: :006:

引用:
21 Sep
今夜再嚟過!:046:
1860慕尼黑 和
法蘭克福(0 / +0.5)客勝
NAC(0)客勝
甘馬雷斯(0)客勝
20 Sep
完全失敗全軍覆沒!:029: :043: :029: :043:
布力般流浪 客勝----L
白蘭恩 主勝----L
薩 ...
今日心水出左!1我黑仔大家可以買我對家!:026:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆