上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~divison2 Ocean 11 ~~~~round4~最後一round~今日重開

收藏  |  訂閱
47  19.4k

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-21 01:04 PM 發表

你唔係黑仔啦~~完全係一條光明大道啦
講真~真$$收唔收得多
我中左一條6串7!中幾多就無謂講,但今個月由輸變嬴真係乜仇都報晒呀!:071: :131: :098: :036: :084:

投注本金5000分
單場 最低投注100分
單場 最高投注1000分
過關 最低投注50分
過關 最高投注1000分
其他高回報投注如波膽一律限50-100分

21 May 07        
混合過關3串4  x @200分=800分     中4078分
咸史逹斯(+1)客勝@1.95 x  加爾斯入球大@2.1 x 特利堡入球大@2   總賠率 = 20.39
加爾斯 卡爾馬   主客和     客勝   中200分

結餘18899分-800分=18099分

結餘18099分+4078分+200分=22377分

:122: 必敗兄你唔記得攺日子!

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-5-21 07:21 PM 發表
johnnykck 兄, 原來你遙遙領先, 犀利 ........
汗顏!:095: 呢D係卡路士的工勞!無佢89分鐘一腳!無論比賽同真$$都小好多!:023:

投注本金5000分
單場 最低投注100分
過關 最低投注50分

22 May 07

布洛馬波卡納 希爾星堡       主客和       客勝

讓球主客和過關3串4  @250分=1000分
希爾星堡(-1)@3.7  x  哥登堡(+1)@1.8  蒙特維多國隊(-1)@2.8   總賠率40.71

結餘22377-1000分=21377分

燈王兄你好!有小小運!:071: :098: :071: :098:

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-5-22 02:31 PM 發表

johnnykck 兄好博喎, 希爾星堡  
lewistong兄我細細地試下自己夠唔夠旺!:096:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-5-22 02:19 PM 發表
投注本金5000分
單場 最低投注100分
過關 最低投注50分

結餘22377分
22 May 07
布洛馬波 ...
打錯錯結餘:22377分-1000分=21377分:122:

推上去!:036:

草草DD今日係咪玩?:028:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆