上一頁下一頁
發新話題

[其他] 大數陳-好友feel茶-租約期滿-4999

收藏  |  訂閱
73  77.4k

引用:
原帖由 肥叔 於 2008-3-2 10:01 PM 發表

~~上門服務都有:025: ~~
我成日上門幫d朋友同佢地仔女整机!好安全!:071:
亞陳我要一渣生啤!:036:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-2-29 05:02 PM 發表
尋晚追數餐大家都覺得幾好,今日徇眾要求都出返呢追數餐啦。:071:
甲餐-亞琛下盤,1860上次打足120分鐘,對手仲係拜仁,乜力都出埋,相隔幾日又要作賽,體力一定有影響,唔講呢樣,就算論實力亞琛有得受讓都未必會輸, ...
亞陳甲餐中左!乙餐叫糊好野!:036:

引用:
原帖由 肥叔 於 2008-3-3 12:34 PM 發表
大數陳~~新計劃 (等你修改或加意見,肥叔文筆唔係咁好)

1)嚴選6-8個對賭有技巧之士做
2)只限星期一至星期五推介(因星期1-5時間同場次唔會咁亂)
   (星期六日大多數自己友要出街)
3)開波前3個鐘出推介(冇信 ...
我茶客甲我經過渣,我支持任何套餐!:071:

引用:
原帖由 肥叔 於 2008-3-3 03:13 PM 發表

港式套餐岩唔岩:097:
正呀!不過要轉一丁面!:096:

引用:
原帖由 肥叔 於 2008-3-3 03:55 PM 發表

要加六蚊:025:
嘩!搶錢加$6:046: 要兩份!:025: :096: :036:

引用:
原帖由 肥叔 於 2008-3-3 04:15 PM 發表

咁肚餓要兩份,叫老陳加隻蛋比你:071:
真係好肚餓,今朝食左個杯面到倚加!:026:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-3 04:12 PM 發表

開檔喇。好好訓:071:
終於訓醒!:096:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-3 04:28 PM 發表

呢個咁好構思,我絕對有信心可以讓全uwants嘅巴打受惠,最可惜我遲d要返大陸一段時間,不過唔緊要,計劃一樣可以實行,我建議天瑞燒賣開個新post主持呢個咁有利各巴打嘅計劃,我參?
呢件係好事!:096:

引用:
原帖由 歡歡喜喜 於 2008-3-4 05:22 PM 發表

葉太:131: 我鍾意啊:071: 支持葉太:036:
我好憎葉太我出錢買起佢!:046::096: :097:  :036:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-4 05:50 PM 發表

今晚之後唔駛錢送俾你又點話,今晚幾大都同歡歡用番晚先。:071: :096:
你地用錢買返嚟玩!我買返嚟殺,:071:
一齊買你地happy完我殺!:046: :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆