上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
772  124.9k

引用:
原帖由 天瑞燒賣 於 2008-3-2 03:33 PM 發表

10蚊雞買精英隊 :096:  
輸0:3今連六合彩輸$30:023:

引用:
原帖由 ponti 於 2008-3-3 05:38 AM 發表

$10蚊孖膽單飛同式連買五期...:023:

中左買個曼聯波仔送比我個仔...

早兩年我個friend就係咁online9中廿幾萬..........

送左個車路士波仔比我個仔..

希望神話再現,,

...
我個朋友上年中一口孖T佢之前長期買7,8,9檔兩關加兩場單T過關2x3 $40買
比佢中左,孖T收$37000,單T中36000咁就收$74000:096:
佢請我地班返深圳食雞飯!:097:
如果我神話再現我送全套曼聯衫連波比世侄有乜所謂:036:

引用:
原帖由 ponti 於 2008-3-3 05:29 AM 發表

1,3,12,15,18,25  

或然率只有

1月3日18歲,,12月15日25歲或歲數反轉
1月12日18歲,,3月15日25歲或歲數反轉
1月15日18歲,,3月12日25歲或歲數反轉
1月15日12歲,,3月18日25歲或歲數反轉
1月18日 ...
淨睇no.好難估!唔估,
不過燒賣兄呢條六合彩我舊時都有同條女買過:096:
中過一次4個半字收左4千幾兩個去酒店食晒!:071:

引用:
原帖由 howard1323 於 2008-3-3 11:32 AM 發表

咁多十一衰ge??:030:
介紹d黎呀~~:131: :071: :096:
衰十一送你去新加坡打蕂!:096:

黑仔唔賭!休息中!:028:

祝周師兄嬴多d!:096:

恭喜周師兄中兩場:036:

4 Mar 玩下英冠3x4  :096:  
布里斯托城(+1)客@1.67

西布朗(0/-0.5)客@1.88
屈福特 主@1.75

4 Mar 玩下英冠3x4  :096:  
布里斯托城(+1)客@1.67

西布朗(0/-0.5)客@1.88
屈福特 主@1.75

頭先買左條3x4
布里斯托城(+1)
葉士域治 主
屈福特 主

引用:
原帖由 ponti 於 2008-3-6 12:29 AM 發表
各兄弟我在意見區比:029:

好心幫下手:029:

比Sony厄完仲派D打手對付我 :029:

http://www.188channel.com/viewthread ... xtra=page%3D1

http://www.188channel.com/viewthr ...
老友唔好嬲,只係睇d人代號就知係d九事份子!
你佬哥為人大家都知道我一定支持你!:023: :036: :098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆