上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
772  125.2k

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-3-10 12:06 PM 發表
cecilchao :023:
摸佬有乜唔開心講比大家?:030:

引用:
原帖由 ponti 於 2008-3-10 02:07 AM 發表
:029: :029: :029:
咪理個d人有我地!:036:

9 Mar 晨早流流玩條3x4咁就輸
磐田山葉(0/+0.5)客@1.76----L2:0

川崎前峰 半場和@2.35----L1:0
大宮松鼠(0)主@2.02----W2:0

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-3-10 10:41 PM 發表

同路喎:092: :071: :098:
:044: :044:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-3-11 08:04 AM 發表

原來有周師兄的第71天,:026:   晴,係我唔好:043: 燈到你:043:
:071: :071: :071: :071: :098:

11 Mar 今日又嚟過3x4 :096:
里爾(0/+0.5)客@2.00

利物浦(+1)客@2.00
布里斯托城(0)主@1.75

引用:
原帖由 ponti 於 2008-3-11 05:00 PM 發表

我sleep唔著:028:

今晚死梗:029:
咁你今晚點頂呀?:044:
下個月十五!咁下個月同埋周師兄一齊出嚟食飯!:036:

引用:
原帖由 ponti 於 2008-3-11 05:31 PM 發表

布里斯托城無人信佢升班:096: 我信:096:  
我信支持!:071: :098:
夠鐘要閃今晚3點再會!:036:

引用:
原帖由 jason6676 於 2008-3-11 05:50 PM 發表
ponti,,,cecilchao ,johnnykck
請問你知唔知有邊個網站可以睇到各家外圍投注額同賠率变化??
我真係唔知,每次我都係幾個綱走嚟走去睇!
真係要閃夠晒鐘!:023:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-3-12 03:40 AM 發表

:026: :026: :026:  朗斯  @1.99 ..........lost
周師兄你又咁夜?:036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆