上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
198  124.8k

回覆 #2459 ponti 的帖子

ponti 兄現在  才出現!!:092: :092:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-10-30 12:52 AM 發表

拿華 主勝
波圖(-1)主勝
屈福特 和局

今晚3x1@50分鷄仔注:096:

𣎴過同john兄打曬對台:096:
拿華 同路啊!!:025: :025:

引用:
原帖由 123lok 於 2007-10-30 01:30 AM 發表

878429-OCT-2007
18:51 過關 波膽
2X3星期一 2 波圖 (主) 對 歷索斯 (客)
3:0 @ 9.00
4:0 @ 9.00
星期一 3 水晶宮 (主) 對 屈福特 (客)
1:1 @ 6.50
2:2 @ 12.00
3:3 @ 50.00 $10

$110.00
如果我話如果0-0!!:044: :044:

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2007-10-30 02:08 AM 發表

葡萄牙超級聯賽
波圖 1.5 / 2 雷克斯歐斯  
波圖 @ 0.940

英格蘭冠軍聯賽
屈福特 0 / 0.5 水晶宮   
水晶宮 @ 0.960

英格蘭冠軍聯賽
水晶宮 VS. 屈福特  
小 2.5 @ 0.840

足球3串一

...
頭两條2串1算了!!:025: :025:

卡坦尼亞 [0 / +0.5]鐘意& 支持!!:071:

布里斯托城(+1)客勝@1.65:131: :131:
直接客w!!

回覆 #2549 ponti 的帖子

ponti兄,我都是番通宵工作!!望你早點習慣吧!!:023: :023:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-11-7 12:28 AM 發表
其實係...我想其他多d兄弟出下唔同既心水比大家!  多d新人出心水...唔好咩?

anyway... Re-Body, 既然你開到聲...而我又真係岩岩見到你問到我心水...ok, 大家參考下啦! 相信又係同好多人唔同路:071:

賓菲 ...
修咸頓 [0 / -0.5]支持啊!!狼隊 作客好水!!:032:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-7-29 02:07 AM 發表
大家睇左唔回小心輸死:071:

忍左一個月.我ponti立誓
要在馬會,,攞番我應得果份....:046::046::046:
AC米蘭:097:
布里斯托城:097:

車路士:097:
AC米蘭   &  布城  支持啊!!
一起殺!!:025:

回覆 #2587 johnnykck 的帖子

阿仙奴(-1)客勝@2.35--->2.6!:044:
So cold,but I bet  Arsenal  Win 1.55!!:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆