[其他] 大數陳-好友feel茶-租約期滿-4999

收藏  |  訂閱
38  77.4k

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-8 04:18 PM 發表

咁你都知,你響我屋企咩。:096:
裝了閉路電視係你屋企!!??:096::071::041:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-8 04:24 PM 發表

咁咪俾你見到我同歡歡.....:071:
你同歡歡的好事,,,,,,,,,,:025::041::034::122:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-8 09:37 PM 發表

今晚超鬼其實係列斯個入球大,邊有人買架,開成9口細,(不過9口就實飛刀)。:071:
我都博一博冷要伊奧維 大!!:122:

引用:
原帖由 天瑞燒賣 於 2008-3-8 09:52 PM 發表

我請願要 哈特斯菲爾德 大:071:  
哈特斯菲爾德 大 都未夠冷!!
32 ,34 , 36 其中一場會 爆冷w!!
還睇緊!!:025::023:

引用:
原帖由 天瑞燒賣 於 2008-3-8 09:52 PM 發表

我請願要 哈特斯菲爾德 大:071:

因為佢水位唔多岩 >>伊奧維
正常咁既往績最多大都係2.05
不過可能買2球吐 "鄧"!!:122:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-8 10:16 PM 發表

睇完買得。:098:
雷丁[0/-0.5] !?:044:
不過要雷丁!!:096::071:

引用:
原帖由 天瑞燒賣 於 2008-3-8 10:59 PM 發表

曼城可以w喇掛
你要!?
好在我最後無買呢場!!:025::023:

引用:
原帖由 天瑞燒賣 於 2008-3-8 11:17 PM 發表

怕我燈 :096:  人棄我取 個個買雷丁 我買曼城 要佢低迷反擊!
979708-MAR-2008
22:11
半場主客和星期六 12 史特加 (主) 對 雲達不來梅 (客)
主 @ 3.30 $:036: :036:

先一注!!:071: :098:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-2-29 05:02 PM 發表
頭場日職輸多少,尾段聯賽贏多多。:071: 俾蘿蔔頭執左劑。:043:
今日都係用一膽拖二腳。
格拉斯哥流浪入球大拖錫耶納讓球主勝。
格拉斯哥流浪入球大拖梅西亞讓球主勝。:098:
(時間都差唔多,些路廸果 ...
梅西亞 十你!!
格流唔玩了!!:098: :098:

前往最後回覆