[其他] (-(-(-(-<<< molo >>>-)-)-)-)

收藏  |  訂閱
25  31.7k

引用:
原帖由 ivanmagarita 於 2008-6-13 09:41 PM 發表

我唔同意, 荷蘭入球能力的確高, 睇佢第一場波同埋友賽反勝既例子已知

法國唔識入波, 都可能岩, 佢地面對一線波的確唔多波入,

但我覺得呢場波係賭荷蘭班波既戰意,

應該話係戰術...

如果荷蘭今 ...
和波對荷蘭都影響唔大,,主動權都在荷蘭手上!!:025: :023:

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-6-14 11:37 AM 發表

法國...正一多舊魚:028:
多舊魚 !?:030:
(我 )on 能 夠(狗)  的杜明尼治 !?:096: :097:

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-6-14 11:56 AM 發表

哩條友:028: :028:
無言!
我玩 主和 都苦笑!!:035:

回覆 #470 註冊中醫 的帖子

睇下出歐聯會不會令國米打得好!!:034:

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-5-31 12:01 PM 發表

*****唔係內幕,唔係必中,唔係高手,純屬分享*****

奧地利 VS 波蘭

奧地利於歐國冠軍賠率為400倍大冷門
真係魚腩成咁?

首輪雖以0:1落敗比克羅地亞...
但表現一啲都唔差

同樣輸波既 ...
和主 !!$10 !!:071: :098:

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-6-14 12:52 PM 發表

1.35...買黎做咩:030:
佢要大波波!!:034:

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-6-17 12:18 AM 發表

仲未等到堅料:025:
唔玩了!!
今晚!!
等收$$ 好了!!:071: :036:
194703-JUN-2008
22:06
小組一二名歐洲國家盃
小組 2
    克羅地亞 - 德國 @ 6.00 $:071:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-6-17 12:37 AM 發表

你就好啦:085:
買得小!!
好過無!!:122:

瑞典 嗰場好難玩!!:044: :044:
雲巴士頓好野!!!不過唔中 ??:028:
28日後活動啊!!
molo !!:034:

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-6-18 01:46 PM 發表

雲巴士頓:028: 放虎歸山:025:
你己經好勁啦...唔使贏盡嫁...

28日後....運動:096: :071:  
放飯!!
晏啲再吹!!:122:

28日後....運動!!
呢兩日確定!!!:071: :098:

前往最後回覆