上一頁下一頁
發新話題

[其他] 群龍山莊

收藏  |  訂閱
134  62.8k

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-6-25 01:46 AM 發表

:029: 我個素素都KO左我條3x1 好慘:026:
完了場,現在排第二的屎達二世真是怪雞波來的!

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-6-25 01:51 AM 發表

又比佢連續不敗紀錄:046:
我早點睡了,明天再說,我買了條白蘭地!

唔買都支持下你!:071:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-6-26 12:35 AM 發表

多謝留言
希望我唔會累你輸錢啦 因為近排.......=.="
好「光」
我不只戶口光,人都眼光光,:028:
好在靠少少馬仔收番o的!先無咁灰!:032:

回覆 #1347 Rayin 的帖子

利恩同加爾斯贏緊!

幫手發功!洛辛堡入…洛辛堡入…洛辛堡入…洛辛堡入…洛辛堡入…洛辛堡入…洛辛堡入…洛辛堡入…洛辛堡入…洛辛堡入…洛辛堡入…洛辛堡入…洛辛堡入…洛辛堡入…洛辛堡入…洛辛堡入…洛辛堡入…洛辛堡入…洛辛堡入…洛辛堡入…洛辛堡入…洛辛堡入…洛辛堡入…洛辛堡入…洛辛堡入…洛辛堡入…洛辛堡入…洛辛堡入....洛辛堡入…洛辛堡入……洛辛堡入…洛辛堡入…洛辛堡入…洛辛堡入…很累…
其實我今日休戰,如果買,我會買AIK半場和同星堡半場和…好在!:028:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-6-26 01:50 AM 發表

唔好咁 未完場都有機
你個網 好正wor
不過唔知咩文=.="""明d唔明d
0 shoot OMG:044:
應該係瑞典文,但係看不到第一球怎樣寫,同邊個入波!

引用:
原帖由 醬爆牛丸 於 2007-6-26 02:05 AM 發表

移去綠色果度就會睇到
看了,唔該!咁犀利,右翼衛去幫手助攻,兩隊都打進攻足球!

洛辛堡你返呢啊!你快o的返呢啊!:096:
你隊波o既霸氣要返呢啊!

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-6-26 02:27 AM 發表
班友死晒
仲無波入:122: :122:
佐仔有時真係踢唔知點?:030:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆