上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~divison2 Ocean 11 ~~~~round4~最後一round~今日重開

收藏  |  訂閱
89  19.4k

引用:
原帖由 Szeto_blue 於 2007-6-17 04:46 AM 發表

8cabletv63                   12分 (100)→(100)  100倍 ?  我地Ocean11值得開密會傾下 , uwants 應該未試過有莊家被爆莊 !!
:071: :071: :071:

引用:
原帖由 Szeto_blue 於 2007-6-17 07:18 AM 發表

點都係支持下草兄你喇 ( 橫掂都係中返黎既 ) :071: :071:  http://www.188channel.com/viewthread ... page%3D1&page=3 #31    ** 不過要等我收到分後 , 先可以過俾你 :096: :09 ...
:036: :036: :036:

6月13日投注  #563
6月14日投注  #567
6月16日投注  #599

6月17日投注前結餘:5272
單場:主客和 皇家馬德里 對 馬略卡 主(1.16) 100分
6月17日投注後結餘:5172

開左波....
冇落注.................

引用:
原帖由 燈王 於 2007-6-19 02:29 AM 發表

扣500分~~~我昨晚都扣左500分:043:
你過左我頭啦,
不過我只要頭3名就肯定贏得:071:

引用:
原帖由 percyng 於 2007-6-19 10:30 AM 發表

多謝哂,我好彩咋,唔該哂你成日幫手計分
我自己玩都係俾面草兄,同埋你地班兄弟,講真我都只係想低調點些,而且我明知我都唔想玩,你見我都唔係想拿冠軍,至左參予~

另外,第日會有個比賽專區,各位 ...

引用:
原帖由 Szeto_blue 於 2007-6-19 12:48 PM 發表

唔好咁定...分分鐘做燈王上 , :071: 有冇雙冠軍架...?:096:

P仔呢星期拎冠軍 !! 假設1234名 : P仔(10) , Szeto(9) , 燈王(8) , 精銳西方必敗(7) .. 咁樣既話總冠軍應該係你喇 精銳(22+7)以29分奪冠 , 燈 ...
平頭都有派彩:071:

引用:
原帖由 Szeto_blue 於 2007-6-19 01:41 PM 發表

?img src="images/smilies/2006/titter.gif" smilieid="113" border="0" alt="" /> :096:  

算死草 2007-6-19 01:40 PM積分 500 積分轉出  
你買邊個?

轉賬與兌換記錄
來自/到時間支出收入操作
算死草 2007-6-19 02:17 PM積分 1000 積分轉出

1精銳西方必敗              22分 (1.45)

引用:
原帖由 Szeto_blue 於 2007-6-19 02:23 PM 發表

等緊收息時間 , 今晚炸莊 !!:071:  
我估莊家要封盤:071: :071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆