上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~divison2 Ocean 11 ~~~~round4~最後一round~今日重開

收藏  |  訂閱
89  19.4k

引用:
原帖由 Szeto_blue 於 2007-6-19 10:59 PM 發表
投注本金5000分
單場(除波膽) 最低投注100分
單場(除波膽) 最高投注1000分
過關 最低投注50分
過關 最高投注1000分
其他高回報投注如波膽一律限50-100分
單場(除波膽) 最低 ...
好搏喎

6月13日投注  #563
6月14日投注  #567
6月16日投注  #599

6月17日投注  #621
6月18日投注  冇
6月19日投注前結餘:4788
單場:主客和 哈馬比 對 佐加沌斯 客(2.35) 100分
6月19日投注後結餘:4688

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-6-20 09:08 AM 發表
19/6 Ranking
名次參賽者結餘缺席1percyng16362.88 02Szeto_blue11343.41 03燈王6513.26 14精銳西方必敗4688.00 15cabletv634670.00 06lwk813245.00 27johnnykck2088.43 08泰達斯0.00 19四眼輝0.00 09wave3690 ...
我有危險....:028:

引用:
原帖由 percyng 於 2007-6-20 09:55 AM 發表

贏左呀,今日最後,你想做燈王亞軍,要精兄博d先得啦
今次可能要搏:029:

引用:
原帖由 Szeto_blue 於 2007-6-20 10:06 AM 發表

精銳兄 , 開始有危險.....可能遇冠軍擦身而過....:096:
有危險:028:
必要時搏:028:

引用:
原帖由 Szeto_blue 於 2007-6-20 12:09 PM 發表

我就應該拎唔到喇...( 就算cabletv63兄超越精銳兄 , 但如果精銳兄真係俾cabletv63兄超越左 , 咁精銳就拎唔到冠軍喇 ) ..:096: :096:  有D似西甲閉幕戰 :071:  

燈王 ( 皇馬 ) , 精銳 ( 巴塞 ) ..... ...
形勢好危急...

引用:
原帖由 燈王 於 2007-6-20 05:25 PM 發表

when will you post???

i waiting for you!!:096:
你想跟我post......:071:

引用:
原帖由 燈王 於 2007-6-20 05:32 PM 發表

:071: :071: :071: ....maybe~~~~~

but i think that  i will post before 12:00am....

when will you,baby??:096:
我未決定,
要研究下先,
今晚隨時要搏

引用:
原帖由 Szeto_blue 於 2007-6-20 06:00 PM 發表

LT兄 !! 分析個局勢後 , 就明我做乜架喇 ....:096: :096:  enjoy the game !!!
中晒你好有機第一
輸晒燈王有機爬你頭...:071:
不過...
我都有絕招:071:

引用:
原帖由 Szeto_blue 於 2007-6-20 06:43 PM 發表

我做你兩個雙冠啊.... 我都冇打算贏 !!! enjoy the game ..
你有機贏架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆