上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~divison2 Ocean 11 ~~~~round4~最後一round~今日重開

收藏  |  訂閱
127  19.3k

你地好鬼矛
親我未改新倍率就爆我:046:
又冇攪錯~~
1精銳西方必敗              22分 (1.45)→(1.3)
2燈王                          20分 (1.80)→(2)
3Szeto_blue                 18分 (2.10)→(10)
4泰達斯                       17分 (10)→(200)
5johnnykck                  16分 (8)→(20)
6waves369                  15分 (999)→(-)
7細邦                          14分 (999)→(-)
8cabletv63                   12分 (998)→(888)
9percyng                       8分(-)
9四眼輝                         8分(-)
11lwk81                        3分(-)

引用:
原帖由 Szeto_blue 於 2007-6-19 02:50 PM 發表

點解..? 我打算做埋你上架 !! 雙冠軍 !! 雙收 !! :071:
雙冠軍~~咁我要學馬會啦

投注金額x倍率
    中彩人數

為左加多人參與投注
開埋冠亞軍(首1,2名)~只有一天
1)p仔+精銳西方必敗 4倍
2)p仔+燈王             2倍
3)p仔+szeto_blue    1.4倍
4)p仔+cabletv63      3倍
5)p仔+lwk81            6倍
6)p仔+其他(7-9名)     20倍
7)其他(2-9名)+p仔     50倍
8)其他(2-9名)+其他(2-9名) 60倍
呢個要有上限(最多500分)
只限今日(今日頭場開波前,如果聽日過數,將不獲退款)

引用:
原帖由 Szeto_blue 於 2007-6-19 03:26 PM 發表

哈哈...草兄!!仲唔封盤啊...?:071: :071:
哈~~仲有2日
小心~~可能會有意料之外
你地o個d雞仔注
哈~~冇問題

引用:
原帖由 Szeto_blue 於 2007-6-19 03:34 PM 發表

呢個係final 排名定...?
呢個round~~

引用:
原帖由 lwk81 於 2007-6-19 03:51 PM 發表
想問今日係唔係仲係round 4 ma? 我成日錯過晒d重要日子:028:
係~~~你一定玩落去~~我靠你啦:025:

你地係呢個post你地留心水
你地傾倍率就到呢一個post~~ thx

我唔係到成個星期~~
俾人話走路:029:
sor~~~各位~~~~(部電腦有病毒)
我已經派了彩
燈王  2007-6-30 09:52 PM 積分 2000   積分轉出  
Szeto_blue  2007-6-30 09:51 PM 積分 2000   積分轉出  
精銳西方必敗  2007-6-30 09:49 PM 積分 3000   積分轉出  
精銳西方必敗  2007-6-30 09:47 PM 積分 1450   積分轉出  
Szeto_blue  2007-6-30 09:46 PM 積分 800   積分轉出
多謝各位支持~~~
本人將回歸uwants~~~
我唔會離大家而去

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆