上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~divison2 Ocean 11 ~~~~round4~最後一round~今日重開

收藏  |  訂閱
127  19.4k

8. 細邦
入球大細 奧地利 對 蘇格蘭 細 1.68 @2000分
最多1000分~改左佢~~費事俾人小

引用:
原帖由 泰達斯 於 2007-5-31 01:17 AM 發表
開波前30分鐘必出:096:
ok:025:

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-5-31 01:18 AM 發表
草兄:

入球大細 1000 單注, ok?
ok~~~同8仙規則一樣~~
我會check佢地~
我同先pm左板主

引用:
原帖由 細邦 於 2007-5-31 01:19 AM 發表
唔該lewistong兄幫幫手改:096: :096:
細邦~~你睇下點下注好d
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=3988034&extra=page%3D1
我post左係第一版~~你睇左先啦

引用:
原帖由 細邦 於 2007-5-31 01:27 AM 發表
今次岩啦瓜~~~:044:
OK~

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-5-31 01:35 AM 發表
其實你地係由頭嚟過定係 ..... ???:028:
今個星期當係第2個星期

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-6-1 03:48 PM 發表
草兄, 各位參賽者, 你地自己話用咩方式計 Szeto_blue 既分啦, 我同 yanki 都係局外人
佢第一日冇出post~扣300
但我覺得佢係第2星期參加,應該唔好扣
呢個遊戲同8仙過海唔同~~
係計分

回覆 #329 lwk81 的帖子

依家係第2round~仲有2round~
ok~:034: 你想依家玩定係下次先玩

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-6-1 04:20 PM 發表

如扣 300, Szeto_blue 總分係依家嗰個 (5125.00)
如果唔扣, 總分係 5425.00

我所有人都係以 30/5 開始計, 每人當有底分 5000
ok~~~中途入都係5000分底

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-6-3 10:46 AM 發表
豪比利除第一日外, 一路沒再出心水; wave369 的投項有等草兄決定. 不過, wave369 昨日投注 800, 只中一注8倍(投注100)的波膽; 如不用扣分,結餘不變更
o~~~呢排掛住出心水同早訓~睇唔到佢地d違規投注
呢排要唔該晒lewistong
thx for your help
佢初犯~退回800分

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆