上一頁下一頁
發新話題

gum 仔>>誠徵新舊網友重拾舊緣 (第五十回)

收藏  |  訂閱
479  28.1k

gum 仔>>誠徵新舊網友重拾舊緣 (第五十回)

gum 仔>>誠徵新舊網友重拾舊緣(第5回)

(apple)代開

年齡 : 18以上
性格 : 古靈精怪
特點 : 無厘頭>多野講

重點係.....................長傾長有...希望如此

雖然我口水多...多野講...又口臭...咩都up.................希望大家見諒

因為~~~~~~~我真係真心吹水同傾偈架......^^

好多謝大家....:smile_o09:

自己第一............................:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-15 10:58 PM 發表 查看引用來源
點解又開既:smile_15:
唔知咩事...................比板主鏟左.......:smile_42: :smile_42:

自己開返.....:smile_30:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-7-15 10:58 PM 發表 查看引用來源
我做阿二....:smile_o13: :smile_o13:
妳係我呀2 咩...........

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-7-15 11:07 PM 發表 查看引用來源

做阿四都得既....:smile_o06: :smile_o06:
唔得.....呀...4  比返我做.....

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-15 11:09 PM 發表 查看引用來源
咁得意既
真係唔知咩事...........要問下 APPLE先知..

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-7-15 11:11 PM 發表 查看引用來源

好呀... 屋企好等阿4用...:smile_o10: :smile_o10:
我咩都唔識做架.......:smile_35:

隨左做愛.......

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-15 11:23 PM 發表 查看引用來源
我又插你兩棍~
又兩棍..........頂唔緊喎...

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-7-15 11:26 PM 發表 查看引用來源
:smile_04::smile_04:頭先搞野而家又做愛
係呀.....差唔好都硬晒.......咪要做囉...

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-15 11:28 PM 發表 查看引用來源
咁有無女幫你頂一棍呀~ :smile_47:
你自己問啦 .....我問完....連我果棍都無得玩呀..:smile_03: :smile_03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆