分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
18  4.5m

老公大方老婆聽話, 天生一對:smile_47:

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-26 12:10 PM 發表 查看引用來源
老婆一路執屋我一路揸住電話跟住佢

佢係咁話我煩又話我阻住0西又唔幫手 我話我幫緊佢手留倩影呀嘛 哈哈

繼續跟住佢

https://i.postimg.cc/5XSVBmm9/E2546808-4305-4960-8-E8 ...
好想幫你老婆一齊執屋:smile_47:

好好身材:smile_47:

睇唔清楚係咪T-back

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-2-27 02:41 PM 發表 查看引用來源

睇真啲 哈哈
打開D

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-1 11:41 AM 發表 查看引用來源
反應都唔錯,ok!
再嚟第二擊!

正:smile_47:J夠兩次

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-1 12:21 PM 發表 查看引用來源

點呀 靚唔靚過barbie啲腳趾呀 哈哈
射過先知

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-1 12:37 PM 發表 查看引用來源

咁又係 哈哈哈
多謝師兄分享,期待更好的分享:smile_47:

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-1 01:31 PM 發表 查看引用來源
嘩 咁多人爭住想睇我老婆啲冇碼相,呢啲咁珍貴既私影周圍send出去就唔矜貴架啦。有冇人可以獻計幫我決定邊位人兄可以成為呢個幸運兒呢??
這種機會不會屬於我

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-6 12:43 PM 發表 查看引用來源
第三擊!

我有個死黨識咗個大陸女人,幾年前仲結埋婚移居埋上大陸定居。上年年中我同老婆去咗大陸旅行玩。我哋喺佢到住咗幾日,第一日去到佢屋企佢話整餐飯同我哋洗塵。佢屋企係開放式廚房,即係廚房同廳連埋一齊。死黨喺廚房煮飯,我同老婆喺廳,死黨一路同我吹水想當年,我同老婆就偷偷哋喺廳。。。

https://i.postimg.cc/H8LGjMxY/AB934311-7-E15-43-D2-BF ...
真係正:smile_47:咁夜晚有咩活動呢:smile_47::smile_47:

本帖最近評分記錄

前往最後回覆