上一頁下一頁
發新話題

gum 仔>>誠徵新舊網友重拾舊緣 (第五十回)

收藏  |  訂閱
479  28.0k

引用:
原帖由 terryse 於 2009-7-16 03:19 PM 發表 查看引用來源

呢度無乜人架?!
係咪比你食哂呀?

我驚佢掛住我炸.......
呢個係成日比人笑無人.......3大post 之首

一個都未食到...:')

我都會掛住你.......

引用:
原帖由 terryse 於 2009-7-16 03:25 PM 發表 查看引用來源

唔係呀
呢個post多個果d " 徵sp" 既 post 好多架喇......呵呵.........

一個就無咁少?一打先真?幾時過兩招黎呀?

你掛住我?好感動呀!:smile_o06:
咁又係....係一d 唔正經既post裡.......己經算係好好....

古語有云........食左唔好唱
                     唱人者........比人吊一世也...............:smile_34:

唔水感動.........得你一個係度....唔掛你...咩:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 lipailam 於 2009-7-16 03:33 PM 發表 查看引用來源
貓兄 嘜咁早吖
終於都現真身喇.............

引用:
原帖由 terryse 於 2009-7-16 03:33 PM 發表 查看引用來源

果d唔係叫唔正經,係叫o n 9....:smile_o01:

同意!果然係食家!靚仔真係唔同d........

快d拉d客入黎啦....:smile_o02:
係人都會 on 9 過既.....

我係食家......你都係玩家姐....

引用:
原帖由 terryse 於 2009-7-16 03:36 PM 發表 查看引用來源

我有得玩,無得食.......:smile_o08:
你唔食姐.....

引用:
原帖由 terryse 於 2009-7-16 03:43 PM 發表 查看引用來源

無人比我食喎

食jj就大把:smile_o03:
你食 jj   ................

引用:
原帖由 terryse 於 2009-7-16 03:50 PM 發表 查看引用來源

係呀

牛j,補呀!
咁補做咩......屋企好多蚊咩....

引用:
原帖由 terryse 於 2009-7-16 03:56 PM 發表 查看引用來源

用黎做mask.......
比你個女做....:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 terryse 於 2009-7-16 04:04 PM 發表 查看引用來源

未有小朋友...
係喎.....我記錯人添....

點稱呼呀.....:smile_15:

引用:
原帖由 terryse 於 2009-7-16 04:18 PM 發表 查看引用來源

terry......:smile_o05:
性別 / 年齡 / 身高 / 體重 /...............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆