同支持過我既兄弟 講聲 多謝!!!!

收藏  |  訂閱
9  431.9k

08球衣同之前有咩唔同丫?
d資料會唔會同john個個post相撞

我想知到download邊個檔?係唔係2gb個個,如果唔係,可唔可以比條link我?唔該晒~

樓主加油~

真係要比個good你,你做得好有心機,介面好靚,我想問下我個計分牌咩都無,點樣先可以有返隊徵同比分?

註:我發現我個cv_0,cv_1,rv_e係空既

引用:
原帖由 舒夫失聰 於 2008-6-6 09:32 PM 發表
kitserver入面個d?係空架,比你有需要先放野入去,唔一定有野架,你係16:9就應該睇到隊徵同比分,如果4:3就要下載樓主1樓個個file放入去kitserver個個cv_0.img個度
得左thank,完美

引用:
原帖由 terV 於 2008-6-7 12:26 PM 發表

計分版上顯示隊徵而唔係文字
我想問我裝左文字隊徵,點先可以變返原本個個

我想問我裝左文字隊徵,點先可以變返原本個個

引用:
原帖由 gn02168967 於 2008-6-8 02:30 AM 發表
計分板咩都冇  有冇得整呀= =??
kitserver入面個d?係空架,比你有需要先放野入去,唔一定有野架,你係16:9就應該睇到隊徵同比分,如果4:3就要下載樓主1樓個個file放入去kitserver個個cv_0.img個度

回覆 #2225 gn02168967 的帖子

我都唔知,但係我就知重有其他方法可以睇戰果既,你自己諗用唔用la
引用:
原帖由 Zidanity 於 2008-6-4 12:15 PM 發表

你要原版計分牌?
here it is
http://www.badongo.com/file/9721447

下載完跟翻folder名解壓去 kitserver/img/cv_0.img 同 kitserver/img/rv_e.img 個folder
另, 要用翻樓主取代文字隊徽個 file ,

點解我見唔到南華既?

前往最後回覆