魔鬼團長~~淡水新場團(已出發)

收藏  |  訂閱
8  3.2k

引用:
原帖由 俊二千 於 2008-1-29 03:30 AM 發表

地方係大
不過交通我覺得好方便
地鐵唔算好耐先有車
可能晚上出去打的無咩幾何塞
我都係去珠江同上下九果邊
公交安全過深圳
食我就真係覺得唔貴
可能我去果D同你唔同喇
至於住,因為有屋企
不過上次 ...
我岩岩係廣州玩左2日1夜.......1D都唔覺得貴..........食住真係好方便...住酒店又平.......去唱K條女任渣任玩都係收$200.........

引用:
原帖由 俊二千 於 2008-1-29 03:50 AM 發表

.
酒店屋企附近2百幾都唔錯
唱K就有平有貴
廣州玩既地方有一個好處
好多人都係講廣東話
本地既唔會講國語
我住間酒店就好ok....只收$138.......個晚就去食(琴距大皇)都係$210連白酒&啤酒..........食完再殺去唱K.........

[fly]就夠鐘出團啦.....玩開心D...:smile_30:[/fly]

[fly]小心淡水落雪封路呀..........帶定D杯麵坐車:smile_38: [/fly]

引用:
原帖由 ericocw73 於 2008-1-29 01:58 PM 發表
训醒推推mark哥先,无假又无人要探,
淡水都有排都唔使预我......!!! :smile_13: :smile_13: :smile_13:
[fly]咁你想去邊度...我陪你....:smile_38:[/fly]

引用:
原帖由 icyken 於 2008-1-30 04:28 PM 發表

你們又去淡水啊. 不知去邊間K, 不知遲D會否有機會同你們飲><
[fly]團長成日係淡水出沒....實有機會既...:smile_45: [/fly]

引用:
原帖由 bigchun 於 2008-1-30 08:05 PM 發表
樓主好似好痛苦喎:smile_41:
[fly]點解咁講既.......樓主點痛苦法?:smile_41: [/fly]

引用:
原帖由 dickychinghk 於 2008-1-30 08:18 PM 發表

.樓主 :smile_30:
[fly]樓主幾時變左條女........比人砌緊.......:smile_27: [/fly]

引用:
原帖由 c-clock 於 2008-1-30 10:26 PM 發表
I want to go too
[fly]已經散晒band返左黎啦....不過仲未有包膠睇.......:smile_41: [/fly]

前往最後回覆