上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
192  51.5k

引用:
原帖由 nickypou 於 2007-6-13 08:00 PM 發表
三場)5搭9無得走
師兄你頭場收左 $$ , 好旺喎 , 支持吓你先 :098:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-13 08:06 PM 發表

排位冇上次咁好,我今場計唔到佢點跑,但計馬我仍然鐘意..好難諗...:030:
我跟 nickypou 兄買左呢場 , e家去開飯先 , 一陣返黎....大家贏多 d :098:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-13 08:08 PM 發表
各位,我睇到D野,如果冇估錯呢場應該後上馬最好,我估 4,6,9,10 都好..:025:
買多條互串先....中中中:098:

引用:
原帖由 nickypou 於 2007-6-13 08:25 PM 發表

最後補了條互串
:029: 我冇補你條互串就走左去食飯:043:

引用:
原帖由 chicken0669 於 2007-6-13 08:50 PM 發表
中了少少韋哥W......但得3.4........打個和
起碼唔洗輸先 ......重有本繼續玩.......我就慘咯.....所餘冇幾:029:

條馬房 pq 冇左:029: :043:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-13 09:26 PM 發表

好彩啦,唔好分,都叫做有中..:122:
恭喜~~繼續好彩.....唔好比佢停:036: :036:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-13 09:21 PM 發表

中喎!我中5-10PQ:098: :097:
教主果然厲害..........勁:036: :036:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-13 09:30 PM 發表

多謝,希望你都中啦...:027:
中得 $10 Q /PQ 咋........冇本喇:030:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-13 09:40 PM 發表

希望我跟住幫到你啦,你乜都唔好諗,簡單D買W/P追番D本先..:025:
咁就 8 號 W/P 各$30 ......希望執番 D 本:026:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆