上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
192  51.5k

哈 ~ aa 師兄又黎一篇另類 賽後老點你 , 支持..支持.. , 師兄既心聲...小弟全部收到晒 , 多謝 !!!
唱完 K 返黎雖然好眼瞓 , 但睇完篇野 , 不得不留番幾隻字回應吓
係呢個網上世界 , 彼此互不相識 , 無乜人會真係去理會別人既生與死 (得罪好多人潻 :097:   ) , 師兄不單只無私出心水分亨 , 重兼職做埋社工 , 從呢篇賽後老點你 , 睇得出師兄真係攞個心出黎對大家網友 , 小弟覺得呢篇 [賽後老點你] 與 職業賭徒兄既 [自傳] 都係有著異曲同工既出發點 , 只係職業兄自傳有著峰迴路轉既情節較引人入勝 (我都係佢 fans:096: ) , 兩位表達方式唔同 , 但都係為大家好 , 係有心既大好人 , 實為 Uwants 之福 , 眾網友之福 :036: :036:

哈哈~ 多謝師兄既心水提供  :036:
第 9 場完全同路 , 睇黎我同師兄對呢場既思維好相近 :096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-24 12:42 AM 發表

咁大鑊.??:044:  斷估個場竟然岩思維..:095:   希望中啦..:023:
我都係斷估者 ......(戰意)
希望估中齊齊 win :071:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-6-24 12:56 AM 發表

場馬實在太水,你果隻又落番三班幾場都近,呢次用大師傅,又冷門,玩下啦...:071: :071: :071:
諗法一模一樣 , 重有係巫 c 佢肯騎 , 棄騎 方廐/李廐馬  :096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-24 01:06 AM 發表
明天我可能唔得閒玩現場,先祝你地好運,記得小注,明天d馬範圍太大..:030:

訓先囉...:009:  881..:041:
早抖 ......have a sweet dream

恭喜師兄響頭炮 ......:036: :036: .....繼續 win :098: :098: :098:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-24 12:36 PM 發表

congulation, you win the race 1 lar.
but I havn't time to buy . just can hear you win.
haha......amy .....me too ah ....just wake up :029:

引用:
原帖由 烏鴉公爵 於 2007-6-24 12:39 PM 發表
大家好
兄弟 ...你好.....aa師兄話今日可能唔得閒做現場直播喎:026:
我都期待緊 aa 兄既出現呀 :131:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-24 12:44 PM 發表

HI 大家好,我今日冇時間同你地玩臨場,祝大家嬴多d...唔好意思..:041:
唔緊要.....唔洗唔好意思....今日唯有跟你既賽前老點心水玩喇
唉 ...today eat myself  :026:  玩細 d 咯 :096:

引用:
原帖由 hecaux 於 2007-6-24 12:56 PM 發表
EYT.........:026:
Eat Yourself Today
哈哈 ...兄弟..咁都得   :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆