上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
192  51.5k

引用:
原帖由 烏鴉公爵 於 2007-6-24 01:21 PM 發表
4 6 12得唔得?
我自己唔會要隻 6

引用:
原帖由 烏鴉公爵 於 2007-6-24 01:39 PM 發表
又無人玩:026:
今日 aa 唔係度咪玩少少當娛樂吓 羅 , 留番子彈等星期三喇 :071:

引用:
原帖由 bogeyming 於 2007-6-24 02:47 PM 發表
沙田
星期日 連贏位置Q 5 場    2 精選 拖 1 煇煌駒 +
           3 中游名駒 + 4 金錢豹 +
           5 圍彩百勝 + 6 快上快 +
           7 鼓浪晨曦 + 8 躍勝 +
           9 財昇旺 + 10 快捷勝 ...
恭喜 巴打贏 $ , 請問怎樣可以 copy 投注單出黎 ? 如唔方便 , 可以跑完馬先教我 , 我只係想學者 :092:

引用:
原帖由 bogeyming 於 2007-6-24 03:10 PM 發表

ctrl + c
Thank you !!!

引用:
原帖由 beanman 於 2007-6-24 03:08 PM 發表

Yeh!!!!!!!!二十倍啊:071: :071:
果然有料到----------->兄弟
恭喜 :036: :036:

引用:
原帖由 馬大亨 於 2007-6-24 03:13 PM 發表
24-JUN-2007
14:58沙田
星期日位置Q6 場    3 寶威威 + 5 超理想 +
           7 利之寶 $10

$30.00玩了一天收錢啦!
嘩 ~三重彩都可以中.....厲害 :023:

引用:
原帖由 馬大亨 於 2007-6-24 03:29 PM 發表
你今天怎樣ok嗎?
尚算 ok 喇 , 贏少少  :096:
大家贏多 d

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-24 03:34 PM 發表

呢場先開始賭,未知好唔好....:122:
auindi 兄 ....重乜咁(雁)既....莫非重心係後半場 :071:

引用:
原帖由 馬大亨 於 2007-6-24 03:50 PM 發表
我重心是  八場)3-4
             十場)1-3-8
            十一場)1-12
多謝提供心水 , 跟吓你玩 第8場第11場 2x3 試吓先 :071:
希望黏到少少你既運氣 :122:

哦~~ 收爐架拿   :030:
aa 師兄
覺得累就休息多 d   :035:
一直以黎多謝你既心水分亨  :131:
期待 [老點你] 係 uwants 再戰馬會  ;)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆