上一頁下一頁
發新話題

一次過翻睇:那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
185  51.8k

引用:
原帖由 月影偷情 於 19/8/2023 12:27 發表 查看引用來源
謝師兄👏🏻👏🏻☕🥳👍🏻
咁客氣😬

Erieann

4.
Cassy終於除咗條窄腳牛仔褲,不過佢睇落真係好忟,除咗褲之後左手揸住右手手腕企喺度。大家知唔知揸住或者摸住自己嘅手,頸,耳仔或者大脾之類係安撫緊自己嘅意思?Cassy呢一刻係表現得非常之不安,阿星見到佢咁,行埋去抱住佢,等佢感受到阿星俾佢嘅安全感。喺阿星攬住佢之後冇幾耐,Cassy嘅不安感就開始減退。點解阿星會知道呢?因為Cassy嘅雙手由之前左手揸住右手變成兩隻手都攬住阿星,而且仲要同阿星索吻。喂喂,有人睇住喎,你咁大膽嘅?雖然阿星覺得Cassy當住Erieann面除衫實在係有啲奇怪,而且佢錫阿星嘅方式,好似有啲想俾人睇咁款,一路錫一路仲要除阿星嘅恤衫,係呀,阿星收工就梗係著恤衫啦,唔通去街衫咩。Cassy一路同阿星親咀,一路除阿星嘅衫,雖然佢對除阿星嘅衫都已經熟悉到不得了,之但係喺Erieann面前除,阿星真係有啲唔自在。但係點講都好,Cassy除阿星嘅衫實在係非常純熟,唔使幾耐阿星已經俾佢除到得番一條喺前面有個大笨象圖案嘅叔叔孖煙囪同一對印有大口仔公仔嘅短襪喇,喂,你哋俾阿星有啲童真得唔得?

就喺阿星猶豫緊好唔好除埋條大笨象叔叔孖煙囪嘅時候,阿星條大笨象叔叔孖煙囪一下就俾人拉咗落嚟!邊個咁大膽,除咗阿星條遮醜嘅叔叔孖煙囪?成間貴賓套房查實得三個人,除咗阿星同Cassy之外,唯一有可能除阿星條褲嘅,除咗強勢嘅Erieann之外都唔會有第二個。Erieann趁阿星同Cassy親咀嘅時候已經靜雞雞行到去阿星面前,等待機會去除阿星條叔叔孖煙囪,終於俾佢等到阿星有空檔,就乘機出擊喇。Erieann除咗阿星條叔叔孖煙囪之後,望下啱啱瞓醒嘅小星星,然後用帶有口音嘅廣東話講:「差唔多咋喎,某咩貢特別。」阿Cassy你又四圍話俾人知你執到阿星呢舊寶呀?Cassy踎低用口幫小星星打氣,呢個時候,神奇嘅事情發生喇。

Erieann竟然喺阿星面前寬衣解帶,將件粉紅色deep V一件頭短裙喺前面打開,左邊嘅繩拉開咗之後,右邊嘅一幅就喺Erieann嘅右手由左至右打開,露出咗神奇嘅景象,典解Erieann右邊嘅40J冇咗果粒令人銷魂嘅粒粒嘅?然後當Erieann將左邊果條繩都解咗,令到左邊嘅一幅都打開埋,完全露出哂左右兩邊嘅40J之後,阿星仍然睇唔到令人銷魂嘅兩粒,只睇到兩個40J嘅肉團,發生緊咩事?Erieann輕輕咁喺右邊嘅一團40J上面撕開咗一層嘢出嚟,慢慢顯露出被隠藏嘅啡紅色嘅一粒,呢一粒靜靜咁佇立喺一團40J之上,令人感覺到果種霸氣,謎團終於解決咗。然後Erieann輕輕咁將左邊另一片隱藏咗嘅一層嘢撕出嚟,將兩團嘅40J好驕傲而霸道地呈現喺阿星面前,就好似同阿星講:「你睇我令到幾多男人為我傾心?你都會好似其他男人一樣,為我傾心。冇用嘅男人,你過嚟,等我話俾你知你有幾冇用,幾冇價值!」

5.
喺阿星雙眼望住Erieann嘅40J眼都唔眨嘅時候,Cassy已經踎咗喺阿星嘅前面,對住小星星一路吸啜,而Erieann亦都行埋嚟,用佢自傲嘅40J嚟鞭策阿星。

「典呀?未試過?」Erieann好自豪咁用啲唔多純正拱東話同阿星講。大家原諒阿Erieann啦,佢住喺獅城同榴槤之國邊境,果度拱華乳(即係普通話呢)多嘛,少拱拱東話㗎。阿星見到咁違反地心吸力嘅40J,真係從來都未見過。通常去到一定重量,一定級數,突出嘅兩點都會因為地心吸力而開始向下,但係唔知典解Erieann嘅40J可以違反地心吸力,仍然堅挻向上。呢個時候,小星星已經俾Cassy用佢靈巧嘅小口吸啜得咁上下,有衝動想噴出大量嘅星塵,而Erieann竟然一手推開Cassy然後一手揸落小星星度。阿星只能夠講,如果Cassy嘅手係去骨海南雞嘅話,Erieann嘅手………就應該好似飛機杯咁。查實阿星真係未用過飛機杯,唔知道飛機杯嘅觸感,不過個個都話好似飛機杯咁柔軟,咁Erieann嘅手應該就係好似飛機杯咁喇。

有時有啲嘢真係唔係幾好意思講,阿星喺Cassy吸啜完小星星之後再俾Erieann一手揸住,應該係非常之興奮嘅,就喺將爆未爆果一刻,小星星竟然忍唔住自己爆發咗,將啲星塵噴到Erieann一手都係。係咪衰呢?又要搶,家下浪費哂喇!Erieann望住手上面嘅星塵,再望下吐完星塵疲弱不堪嘅小星星,然後望住阿星話:「哼!某用嘅男人!」呢個時候,Cassy即刻企起身攬住阿星,然後大聲同Erieann話:「你唔可以咁講佢!」Erieann望住Cassy冷笑,然後就開聲:「一揸字佢就出咗,呢啲男人有幾巧?你執豆垃圾都當寶!」阿星聽到Erieann咁講,唯有苦笑囉,都唔知仲有咩做。Cassy攬攬阿星,錫咗阿星一啖,然後揸住阿星隻手十指緊扣再話:「我哋再嚟多次,你要俾佢知道你幾叻!」跟住佢又踎低喺阿星面前,再用佢性感嘅小咀同小星星人工呼吸。

有時阿星真係唔明,阿星叻唔叻,除咗Cassy同Elly幾個知道之外,關其他人咩事呢?雖則話好似Erieann咁樣嘅40J女皇阿星唔抗拒啫,但係要證實俾佢睇阿星有幾叻又真係唔係阿星想做嘅嘢喎。阿星份人衰在內斂,唔中意曬命,自己做到嘅嘢自己知道就好,正所謂自己知自己事嘛,又唔係去表演,做咩要咁招搖呢。喺阿星一路諗埋啲永遠冇答案,但係唔諗唔得嘅嘢嘅時候,Cassy好努力咁同小星星做人工呼吸,幫小星星復甦,老實講,睇住阿Erieann交叉雙手喺胸前壓住佢偉大嘅40J,真係蔚為奇觀,無論正面,側面,上面,下面,面面觀,面面俱到,點睇點好睇。一路睇住Erieann,一路有Cassy同小星星做人工呼吸,就更加爽到爆炸。Erieann望住阿星,露出輕蔑嘅表情,係嘅,小星星俾你一揸就吐盡星塵而亡,又真係好難說服人嘅。

6.
Erieann見小星星開始回復狀態,走過嚟想同阿星錫咀,對唔住,雖然你嘅外貌同身材都係上上之選,通常係男人應該如無意外有機會可能都唔識say no,不過阿星並唔係一個普通男人,阿星係Cassy口中嘅傻瓜,而且係傻得好交關嘅傻瓜王,就喺Erieann搖動住果對隨時轉身可以一巴打暈人嘅40J,一隻手叉住條腰行過嚟想獎阿星一個香吻嘅時候,阿星提高右手,一手揸落去,正確嚟講,係一手搣落去Erieann塊面度,好似搣住肥仔塊面咁,將佢個咀拉到走咗樣。Erieann同Cassy都俾阿星突如其來嘅舉動嚇親,完全唔知道點俾反應。阿星一隻手搣住Erieann塊面,然後一手抽起Cassy,拖住Cassy埋去張綠色窩釘真皮梳化度,將Cassy放上梳化要佢坐好,然後阿星就跪喺佢面前,抬高佢雙腳,埋頭食西餅去也,至於企咗喺度唔知做乜好嘅Erieann,話知佢。

Cassy可能因為阿星冷落咗個艷麗過佢,風騷過佢,心口豪華過佢嘅Erieann而顯得有啲唔自在,但係呢個時候阿星出動咗每次用完都會稍微抽筋嘅摩打脷,阿星其實都冇乜時間分心去理會阿Erieann喺度做乜。老實講,阿星查實唔太喜歡用摩打脷,一嚟次次用完都脷抽筋,二嚟成個咀攰到冇朋友,三嚟跟住落嚟打車輪阿星會唔得伶俐,真係可以唔用就唔好用,加上阿星真係非常之懶,用三個字嚟形容,就係~~懶。所以呢啲浪費體力嘅嘢,冇乜必要都唔想攞嚟用。不過見Cassy好似心不在焉咁,就用下令佢爽下等佢集中啲對住阿星啫。阿星嘅“哩嚕哩嚕”嘅摩打脷都係有啲效果嘅,Cassy嘅小口開始出現黏黏糊糊嘅狀態,除咗阿星啲口水之外,就係Cassy個小口入面嘅口水,阿星“哩嚕哩嚕”咗應該都有二十分鐘之後,Cassy已經開始進入狀態,阿星條脷亦都正式出現抽筋狀況,阿星即刻掩住個咀,用力搖幾下又搏命郁下條脷,由重覆上下動作接近二十分鐘入面解放出嚟。你都咪話唔辛苦,做大事係要付出大代價㗎!

既然Cassy準備好,阿星就同佢喺Erieann面前入直路啦,Cassy嘅眼神已經變得迷濛,雙手勾住阿星個頭,由食西餅拖上去親咀,阿星呢啲時候當然唔會咁掃興,用手去扶小星星揾門口啦。阿星嘅另一項絕技,遙控導入。顧名思義,小星星會喺Cassy嘅小口度磨啲濕潤,然後會順住Cassy嘅動作慢慢咁進入Cassy已經準備好嘅身體入面。進入嘅動作,節奏同埋深度要盡量克制,逐少逐少咁入,千祈唔可以一下入到底,要令到Cassy身心都深切期待,到時深入嘅效果就可以更加理想喇。小星星一路摸索,阿星嘅咀亦都冇得閒過,一路控制住Cassy個咀,唔俾佢分心,而阿星嘅手一樣冇鬆懈,每隻手都捉住Cassy嘅一隻手,限制住佢嘅活動能力,喺小星星少少少少咁進入Cassy嘅時候,令到Cassy更加渴望,最後佢又好似平時咁,雙腳放咗上阿星蘿柚度,不停想用力將小星星壓入。呢啲畫面相信已經全部俾Erieann睇得一清二楚,阿星要話過佢知,阿星唔中意嘅,係迫唔到阿星做嘅。

(待續)😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 21/8/2023 12:12 發表 查看引用來源
靚圖👏🏻👏🏻👍🏻最後尼張😌
AI圖完美啲喎😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 21/8/2023 13:01 發表 查看引用來源
Al只是虛幻毛完美(虛幻易迷失,能被時間磨滅)…真實才是"原美"
毛完美係好,虛幻係永恆,實在真係dum,睇完會鬆人😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 22/8/2023 09:02 發表 查看引用來源
師兄😌你話😌D空姐諗乜?…40139856
作為胸姐,係有好多壓力,有需要解開限制,去放胸自己嘅,月師兄你話啱冇?😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 22/8/2023 09:14 發表 查看引用來源
每樣工種都有壓力喎🤔…如果係尼個原因😌洗廁所都有啦!
難道仲有放胸自己去洗廁所嘅美女?😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 22/8/2023 09:19 發表 查看引用來源
我唔理解尼個空姐心態啫!……除咗有外快?😒
放胸自己好吖,Miss Tang都係咁,自由奔放😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 22/8/2023 09:25 發表 查看引用來源
係咩?😏…不過
😌……好奇想知尼個空姐…似乎係自願比人影…又有時間喺機倉門位影…😌係咪飛行途中呢?🤭🤭😋
睇落唔似😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 22/8/2023 10:02 發表 查看引用來源
😌……邊樣唔似先?
想問下師兄嘅睇法,唔同嘅觀點啫?
飛行途中咁忙,未必有時間除晒衫影相,所以如無意外應該或者可能有機會係停泊中😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 22/8/2023 10:05 發表 查看引用來源
又話😏😁放胸嘅~😌…要真胸嘅!😅
邊樹得嚟咁多胸😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆