上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
2.0k  1.3m

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 4/7/2021 02:00 發表 查看引用來源
做得有心,有做資料搜集,都唔係好中… 不過氹得開心就可以…
有心已經非常好,可能資料搜集未足夠所以先唔係好中啫。正如師兄所講,開心就可以😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 5/7/2021 00:47 發表 查看引用來源

Exactly !
中point 好緊要
阿吉貓果然本樹,知道篤中個point就可以令到人黯然銷魂😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 5/7/2021 11:17 發表 查看引用來源

其實唔使好唔好中,只需要知道對方喜歡,又或指定target,其餘都係自己風格去潤飾已經可以。
唔夠完美既缺憾美,會令女方更期待下一次架。
師兄嘅令女方更期待下一次先至係重點,有下一次,即係會有好多好多次😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 5/7/2021 11:18 發表 查看引用來源

即係唔係女人既G點咁,男人要知點做,自然水到渠成啊。
直頭水對水,搞到唔知係乜水啦😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 5/7/2021 15:06 發表 查看引用來源

sure。
男人往往比女人更心急,好希望第一次見已經可以上床,第一次見又要點正點正,嗱嗱聲要第1round做晒要做既野。
但又有無諗,我地唔急時,女人會更多問號同期待,所以我成日都講,做一個罪大惡極之男係最好玩既。 ...
心理戰其實好好玩,女方嘅期待會令到男方嘅魔力更加不可抗拒,越係得唔到,越係有與冇之間,不可抗力越強😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 5/7/2021 15:09 發表 查看引用來源

咁女人用水造嘛,我記得以前有師兄講,女人欲拒但又濕晒時,男人一句: 妳唔要但又濕晒既,嘩~~~~ 呢句魔咒真係好work,女人更唔知點好時亦只好期望男人快D有下一步。 ...
越想要摸嘅地方越要遠離,而且令到罪惡感同快感重叠嘅話,果種難忘嘅快感出邊係揾唔到嘅。不過呢種技巧隨時玩壞一個人嘅是非善惡標準,可以嘅話阿星盡量都唔會用,呢個技巧太陰質😬

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 6/7/2021 11:02 發表 查看引用來源
開心就有下次,咁又有機會再校正啲…
沒有最好,只有更好,越做越好,非常之好😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 6/7/2021 15:35 發表 查看引用來源

其實呢D就係享受,但我自己亦唔忍心太令女人心情7上8落。
心軟係男人嘅天性😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 7/7/2021 11:50 發表 查看引用來源

心軟,多情,長情,HAHA.......男人有得揀都會咁做。
一軟,就好大件事😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 8/7/2021 12:48 發表 查看引用來源

師兄,心軟迎來啫硬,
同樣,心硬下場係啫軟...... ( 因為無硬既需要。)
心軟之餘啫必軟,
心硬之時啫唔硬😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆