上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
4.6k  891.3k

引用:
原帖由 小二仔 於 21/6/2021 23:35 發表 查看引用來源
睇到喇,謝謝星師兄的分享👍👍
小二師兄恭喜😬

引用:
原帖由 6inch5 於 21/6/2021 23:37 發表 查看引用來源
報到睇CASSY同ERIEANN~~
thanks 星哥
6師兄恭喜😬

早晨呀,星期二黃雨,好大乳呀~

Erieann XXVII

大家如無意外應該或者可能有機會記得,不過可能都因為故事入面嘅美女太吸引人而唔記得,查實阿星係唔識游水嘅,小星星俾美麗嘅水妖精輕輕咁用力揸一揸,阿星因為咁而嚇一嚇跣腳跌入海入面,雖然水深只係到阿星嘅胃咁上下,美麗嘅水妖精嘅胸口以上;但係阿星一跣腳,海水就四方八面咁灌入阿星身上可以灌入水嘅地方,即係鼻哥窿耳仔窿同咀呀,你諗咗去邊?海水灌入耳鼻口,對於一個熟水性,識得游水嘅人嚟講,應該唔會好大件事,但係對於阿星呢類唔熟水性唔識得游水嘅人嚟講,一跌入水就令到阿星好驚驚,眼望住耳同鼻入水,阿星應該會浸死,喺阿星將死未死,喺海水入面唔知做緊乜嘅時候,有一雙柔滑嘅手,輕輕托住阿星嘅兩邊隔勒底向上一提,阿星個頭馬上浮番上水面,個頭上番水面,雙腳好自然咁踩番落地,企定之後,阿星發現水深未到阿星心口,原來自己嚇自己,以為自己就嚟浸死,認真傻瓜。

阿星一路拍心口,一路同自己講:「唔驚唔驚,冇事冇事。」當阿星一路拍心口一路回番神嘅時候,阿星發現除咗自己個心口之外,仲有個心口壓住阿星背脊,呢個心口阿星都已經開始非常熟悉,簡直可以話係愛不釋手,阿星知道佢係邊個,呢雙咁宏偉壯麗嘅心口,係屬於一位美麗動人嘅女人,而呢個女人,今日化身成美麗嘅水妖精温蒂妮。同人魚公主一樣,Erieann擁有玲瓏浮突嘅身材,喺沙灘上面有好多男人唔顧身邊女伴嘅不滿對住Erieann行注目禮,對住一個傻傻戇戇嘅叔叔阿星就行怒目禮,鬼叫佢係阿星嘅女伴咩,仲要全程勾住阿星隻手請阿星食波餅,令到沙灘上嘅怨恨目光不斷升級:男人妒忌阿星,女人妒忌Erieann。喺呢一雙宏偉嘅心口壓迫阿星嘅背脊嘅時候,阿星背後傅嚟美麗動人嘅聲音:「星星,我件泳衣甩咗呀!」哦,係呀,啱啱俾阿星抆甩咗條綁帶吖嘛。

「我揾唔到件泳衣呀!」唔係啩?阿星著番好條俾Erieann用後手翻除咗嘅泳褲,正準備轉身四圍揾番件黑色上截泳衣嘅時候,Erieann原本攬住阿星嘅雙手即刻收緊,胸前嘅兩團雄偉無比嘅40J無情咁壓落阿星個背脊度。Erieann俾阿星嘅壓力真係無可比擬,令到阿星當堂唔敢郁,因為小星星經過驚嚇之後又再次頑皮起上嚟,背後再次傳嚟Erieann美麗嘅聲音:「我冇著衫呀,你幫我遮字吖。」阿星當然明白,因為背後傳嚟嘅觸感已經好清晰咁話咗俾阿星知道依家發生緊咩事,而小星星亦都好明白事理咁樣表達佢嘅同情。阿星輕輕擰轉身攬住Erieann,然後同佢輕輕咁踎低,令到海水淹沒直到頸位,由於兩個人攬住,Erieann嘅偉大40J壓實阿星心口,然後兩個人攬到實一實四圍望,睇下揾唔揾到件黑色泳衣嘅上截。
(待續)😬

引用:
原帖由 r6654c 於 22/6/2021 07:19 發表 查看引用來源
早晨,星爺又有故事睇,正啊😀
今日嘅故事喺海上面發生,堅係鹹😬

引用:
原帖由 大Jasonn 於 22/6/2021 07:25 發表 查看引用來源
早晨呀各位 大風大乳,大雨先啱
師兄都咁早呀😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 22/6/2021 07:54 發表 查看引用來源
早呀,星師兄!結果搵唔搵到?
外面大風大雨,路上小心!
結果梗係……………留意劇情發展啦😬

引用:
原帖由 大Jasonn 於 22/6/2021 08:00 發表 查看引用來源
天雨路滑,等行雷閃電嘛
一陣行雷劈阿星就大劑😬

引用:
原帖由 timLeung88 於 22/6/2021 08:03 發表 查看引用來源
早晨星師兄,大豐大乳,瘋乳同露!😜😜😜
陰功,全部露哂阿星會吃不消😬

引用:
原帖由 ykdeng0064 於 22/6/2021 08:04 發表 查看引用來源
早晨呀,原來大家都咁早。
係囉,師兄都咁早😬

引用:
原帖由 boar36 於 22/6/2021 08:04 發表 查看引用來源
早晨呀 星爺,啱啱上車 見到又咸又濕 兼好大乳嘅畫面 .... 正喎  
係囉,喺個濕滑嘅大海裡面,果個粗大嘅小星星,俾隻無上裝水妖精搞到…………………大家睇唔睇到?😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆