上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
2.0k  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 7/7/2023 11:33 發表 查看引用來源

整暈師兄既係拳頭??定係心口啊?
你睇佢雙臂有力,又紋身又盛咁,就知佢地拳有幾大力,阿星有幾暈啦😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 8/7/2023 09:47 發表 查看引用來源

呢隻打泰拳應該一流,身型本身已修長,仲成個戰鬥格咁樣,男人見到實鐘意。
其中一位今次去榴槤之國聚舊嘅朋友,希望今次佢唔會一拳質暈阿星😬

引用:
原帖由 小Koey 於 10/7/2023 11:49 發表 查看引用來源
这个哦,我在tvb学到的“按钟仔”,可以让你实现尝乳哦,哈哈哈
小葵好學唔學😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 10/7/2023 16:21 發表 查看引用來源

HAHA.....希望師兄有艷遇,天氣夠熱,榴槤之國真係呢個時候去就一流到爆。
冇所謂啦,都係飲杯嘢啫,有機會再見已經好開心,況且大家都成長咗,著重嘅未必再係呢樣嚕😬

引用:
原帖由 小Koey 於 10/7/2023 17:29 發表 查看引用來源
tvb教我的,不是我要学的哦
學好三年,學壞三日,已經壞咗啦😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 10/7/2023 17:01 發表 查看引用來源
星期一 -- 無思分享

黎緊將會又開始第唔知幾輪既忙~~~~所以嘛,update下都係好既。

天氣越熱,發現多左人做運動,大家應該都想趁係呢個7、8月,衝擊一下,又或睇下自己有無可能FIT爆一番。(我目標係去旅行時要好FIT~~)
http ...
嘩龍師兄曬身材,小葵都要回饋下好喎😬

引用:
原帖由 小Koey 於 10/7/2023 17:45 發表 查看引用來源
我还会很多哦,比如。。。黑人僧
非洲和尚都識?咁老公潑扇識冇?😬

引用:
原帖由 小Koey 於 10/7/2023 17:48 發表 查看引用來源
你才坏,人家没有~
人家冇,小葵有啦嘛,人細鬼大呀😬

引用:
原帖由 小Koey 於 10/7/2023 21:29 發表 查看引用來源
这个我还真的没听过
老公潑扇=凄(妻)涼,明冇?😬

引用:
原帖由 小Koey 於 10/7/2023 21:29 發表 查看引用來源
不是应该你来秀秀吗?
阿星冇嘢可以秀秀啦,又冇小葵嘅D cup,又冇龍師兄嘅胸肌,又冇姜濤咁靚仔;阿星有嘅,係死剩一把咀😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆