上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
4.6k  892.1k

引用:
原帖由 柒七仔 於 26/6/2021 13:37 發表 查看引用來源
師兄太謙喇🤣🤣🤣🤣🤣🤣
真係老,叔叔嘅巿場一係太年輕,一係就姨姨,中間果層冇哂😬

引用:
原帖由 ykdeng0064 於 26/6/2021 13:38 發表 查看引用來源
其實呢張黑白照最有味道
Gina影黑白相係幾靚😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 26/6/2021 13:40 發表 查看引用來源
師兄又放喇,哈哈哈哈
師兄追到喎😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 26/6/2021 13:50 發表 查看引用來源
我係星師兄鐵粉嘛🤣🤣🤣
嘩,師兄講呢啲😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 26/6/2021 13:51 發表 查看引用來源
不過一陣就唔得喇,要出去呀😂
出完記得入番😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 26/6/2021 13:53 發表 查看引用來源
都係一隻野馬😜應該好好騎🤣
應該話騎功好好先真😬

引用:
原帖由 r6654c 於 26/6/2021 14:39 發表 查看引用來源

星爺,回來了,有冇新故事?
今朝第8話睇完?😬

好,師兄們俾面,第9話~

Gina IX

今朝阿星真係攰到甩轆,臨瞓仲收到一張Gina 嘅健美胴體嘅相令到阿星異常興奮,又折磨咗一輪先瞓得著,認真攞阿星老命。喺公司出車嘅時候阿Cassy 問阿星尋晚係咪玩到好夜,阿星望住佢,問佢做乜又介紹個怪人俾阿星識。點知阿Cassy 竟然話:「我話介紹個香港人朋友你識,你話好嫁。」
阿星搲哂頭:「係啫,阿星冇諗過係bipolar disorder(雙極性情感性精神病,或簡稱燥鬱症)吖嘛,麻煩嘢,唔搞少麻煩。」
Cassy隻手摸下阿星放喺波棍度嘅手話:「你咪幫下佢囉,佢好慘㗎。」阿星知道佢慘,都決定幫佢,老實講,唔係有少少因為佢張相,就呃人嘅。

星期六同Cassy,Miss Tang地去學打拳,查實阿星對呢啲周身郁嘅運動真係麻麻地,一嚟搞到週身汗;二嚟呢啲地方其實好大陣汗味同好重男人嘅體温,令到阿星有窒息嘅感覺,不過Cassy同Miss Tang話要嚟打泰拳,咁唯有跟住嚟睇下啦。間健身中心係Cassy去開嘅,Miss Tang以試堂身份嚟上堂,話學下打泰拳,聽聞榴槤之國都有好多泰拳師傅,而且都係師承大家,有信心保證。阿星本住嚟觀摩阿Cassy同Miss Tang對打嘅美景,點都要睇下嘅。泰拳導師係正宗泰國人,kap koon kap,拳霸咁嘅樣全身冇多餘嘅脂肪,應該都真係又打得又睇得。阿Cassy同阿Miss Tang都係頭套背心拳套短褲仔咁,非常之養眼,導師一路教,佢兩個一路揮拳踢腿,然後又走多一個女學生過嚟跟住喺度練。三個女仔背心短褲仔,真係好有節奏咁跳動…………冇冇冇,阿星講緊佢哋泰拳嘅節奏啫。

阿師傅要三個女仔互相對打practice,咁Cassy同Miss Tang互相對打,仲有一個女仔落單冇得對打,個女仔望下阿星,跟住行埋嚟阿星面前企咗喺度,查實阿星冇留意佢,剩係望住Miss Tang同Cassy兩個練習就夠啦,仲邊樹得閒望第二個呢?朋友們,俾係你,相信你嘅一雙眼除咗望住Cassy同Miss Tang健美嘅身體做出有節奏嘅運動之外,都唔得閒再四圍望啦,啱唔啱先?個女仔見阿星冇理佢然後就行開咗喇。冇幾耐佢又行返嚟,將啲嘢好用力咁掉落阿星度,嚴格嚟講,係掉落小星星度先啱!嘩!阿小姐呀!阿星同你無怨無仇,整乜鬼你打小星星呀?無可奈何之下,阿星唯有望下呢個唔知點解同阿星有仇嘅女仔係乜水。唔望猶自可,一望,哼!乖乖不得了!你知唔知掉個拳套頭套腳套落小星星度果個係乜水?
(待續)😬

引用:
原帖由 boar36 於 26/6/2021 16:33 發表 查看引用來源
又有 update 故事睇, thanks 星爺   
師兄客氣😬

乘機爆閃~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆