上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
4.6k  891.4k

引用:
原帖由 Cyrusho 於 31/5/2021 10:46 發表 查看引用來源
完全同意,一個人應付三個女人真係會筋疲力盡,星師兄你真係體力驚人👍👍👍
阿星完全唔掂囉,所以去完榴槤之國兩年返嚟瘦咗兩個碼😬

又食晏,寫下等大家清涼下~

Miss Tang XXVI

Cassy見到Miss Tang嘅反應實在令到阿星有啲毛管楝。點解咁講?原因係阿星收工之後揸車去機場接佢嘅時候,係帶埋Miss Tang去嘅,Cassy係夜晚9點到逹,所以阿星去接埋Miss Tang先嚟接Cassy都仍然有足夠時間喺機場同Miss Tang撐埋枱腳嚟等。Cassy 10點鐘出到嚟,有位男士幫佢推住架行李手推車,又攞外套咁跟住出嚟。Cassy對住位男士嘅態度真係好鬼惡劣,果位男士一路同佢講嘢,佢就一路愛理不理咁。直到佢見到阿星同Miss Tang,即刻走埋嚟飛撲落阿星度,阿星梗係一手攬住佢條纖腰啦,喂喂,小心件行李俾人偷走喎。Miss Tang見到Cassy撲埋阿星度,即刻走去幫Cassy喺果位男士嘅手上接番架手推車返嚟。攬住Cassy嘅纖腰,望住Cassy燦爛嘅笑容,聞住Cassy嘅廸疴小姐香水味,心中感受Cassy嘅35F重壓,阿星已經非常之陶醉。喺答完阿星一輪咀問Cassy攰唔攰,有冇麻甩佬埋身,有冇掛住阿星呢一連串嘅廢話之後,Cassy轉頭望住Miss Tang,Miss Tang唔係幾好意思咁望住Cassy同佢點點頭,然後將手入面嘅行李手推車交番俾Cassy。Cassy接過手推車之後,開口同阿星話:「唔怪得Elly會呷醋,嬌小乖巧,我見猶憐。你邊度又識到個咁嘅女仔?」然後一手揸落小星星度。阿星俾Cassy揸到有啲痛,想縮都縮唔切,喺飛機場嘅接機處就已經受到Cassy嘅攻擊。然後Cassy就問Miss Tang係邊度人,你估都估唔到,原來Miss Tang同Cassy都係講同一種家鄉話嘅。然後Cassy就拖住Miss Tang隻手仔,留低哂啲行李呀,外套呀果啲唔三唔四嘅嘢俾阿星執手尾,佢兩個女仔就一路行咗去。阿星望住Miss Tang同Cassy兩個拖住手仔喺度諗:「唔係呀化?」

阿星同Cassy地一路行去停車場,正確嚟講,應該話係阿星喺後面跟住Miss Tang同Cassy尾行去停車場,一邊睇住一條超短裙差唔多行多兩步就會縮咗上去露出嘅實體股,同埋一條短裙仔入面嘅彈性小圓股,兩個强悍股喺阿星面前不停扭動,阿星真係睇到好養眼,然後小星星好似有啲蠢蠢欲動。忍住呀,小星星!呢個時候係要同Cassy商量一下究竟大家對Miss Tang嘅加入有啲咩睇法,而唔係喺呢啲時候諗呢啲嘢㗎!

安放好行李之後,Cassy坐咗喺後排,同Miss Tang兩個坐,喂,你唔係應該坐上嚟同阿星坐嘅咩?阿星全程喺度揸Uber,一路聽住Miss Tang同Cassy兩個喺度講家鄉話又講又笑,阿星就一句都聽唔明。然後間唔中望下倒後鏡,就會發現Cassy喺度同Miss Tang打車輪,喂,做乜又打車輪呀?做乜打車輪又唔預埋阿星呀?Cassy個衰妹竟然喺阿星架車度試Miss Tang,仲要玩到有水聲出嚟,阿Cassy你玩緊啲乜呀?阿星真係睇唔清楚,塊倒後鏡咁鬼細,下次真係要裝副cam喺架車度先得!
(待續)😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 31/5/2021 14:13 發表 查看引用來源
師兄慘變妹仔同司機🤣
今晚要唔要一齊服侍三位小姐呀😂
密切留意事態發展😬

引用:
原帖由 cx829 於 31/5/2021 14:22 發表 查看引用來源
Cassy is too friendly with Ms Tang.
Cassy will feel her out....Once they get aligned they will be shooting your star lol
I must say she is very friendly to all the girls, basically she a bisexual and enjoys the girls as much as she enjoys Ah Singh 😬

引用:
原帖由 leowaiwai 於 31/5/2021 14:30 發表 查看引用來源
終於都大戰喇
二娘踢星😬

引用:
原帖由 leowaiwai 於 31/5/2021 14:37 發表 查看引用來源
等待睇埋三娘教子
三英戰阿星,教到阿星頭頂滿天星😬

引用:
原帖由 leowaiwai 於 31/5/2021 14:42 發表 查看引用來源
射到佢地滿身...................就真
師兄真係當阿星係消防車,長射長有😬

引用:
原帖由 leowaiwai 於 31/5/2021 14:50 發表 查看引用來源
唔係架咩??
要等阿星練下先得😬

引用:
原帖由 boar36 於 31/5/2021 16:27 發表 查看引用來源
精彩呀,睇嚟 PPP 甚至乎 PPPP 嘅場面喺呼之欲出鳥!
唔係成日就到時間pppppp,Cassy退出之後都冇,另一位女伴又唔係成日喺首都,咁算唔算劇透?😬

引用:
原帖由 cx829 於 31/5/2021 16:28 發表 查看引用來源
she's bi huh? that is one type i've never tried. what's the difference? mentally speaking
Cassy is a very clever girl, and she knows how to please a man as well as a woman. It was as simple as that, she loves men as well as women 😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆