上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
4.6k  891.4k

引用:
原帖由 boar36 於 2/6/2021 10:41 發表 查看引用來源
早晨 Star 師兄,一早又有故事睇啦,真喺充實鳥。
星仔一日射幾次,我哋啲粉絲就一日硬幾次  
師兄客氣,一日硬三次每次八個鐘呢啲嘢師兄要小心身體先得😬

食個早晏,打多一段~

Louise IV

Louise咁樣搶阿星張紙巾,又點會冇同阿星有身體接觸呢?喺呢啲好似打籃球一樣,劇烈碰撞嘅運動入面,要同對手冇身體嘅接觸係唔可能嘅事,而且阿Louise算係活動力比較差嘅人,始終佢算係有肉地而且騎樓大,件小背心查實唔太遮得到幾多,亦都相對幾重嘅負載量。跳多兩跳攞唔到,佢已經有啲喘氣,灰色小背心喺心口嘅位置已經開始由淺灰色,慢慢滲透變成深灰色,出汗呀人地,知冇?

阿星當然唔會因為佢出汗就停止同佢玩啦,阿星又邊度有咁好人呢?阿星有時諗下,都覺得自己幾下流,人地唔開心,仲要玩人地。係㗎,鬼叫佢遇到阿星咩?有得玩梗係玩盡佢,令佢記得阿星有幾衰。Louise 跳咗一陣,阿星近距離欣賞跳下跳下,突然間停咗,你知跳住突然間停,果種回彈令到幾多男人癡癡迷迷?家下啲日本AV女優都成日表現呢樣㗎啦,你唔係話俾阿星知你冇睇過呀?

講返阿星同Louise先,阿Louise見跳極都攞唔到張紙巾,就一手將阿星放喺枱上面果包紙巾搶咗去,然後喺眼入面果滴眼淚終於忍唔住流咗出嚟。阿星最唔受得人地星星眼,呢,即係果啲眼濕濕咁樣果啲呀,一見到就心軟。見到佢咁,阿星又真係唔係幾忍心,所以同佢話:「出去食啲嘢啦,阿星請。」你話間唔時有個靚女同阿星咁講“出去食嘢啦,我請”就真係very good喇。Louise望住阿星,一句聲都唔出,然後返埋位度坐,冇幾耐佢就話:「你唔係話請我食嘢咩?仲唔行?」
(待續)😬

引用:
原帖由 mr.manman 於 2/6/2021 13:09 發表 查看引用來源
咀厚 好含
除咗灰啲嘅脾氣,Louise好玩得😬

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2/6/2021 13:11 發表 查看引用來源
睇相都硬哂
又唔好咁心急😬

引用:
原帖由 cx829 於 2/6/2021 13:35 發表 查看引用來源
since u can show us partial pics of louise, how about pics of the other 3 girls?
There are many girls pics, but not able to show all of them, let's see what can share here😬

引用:
原帖由 6inch5 於 2/6/2021 14:09 發表 查看引用來源
3P後再出38G, 不得了
陸續有嚟呀師兄😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 2/6/2021 14:29 發表 查看引用來源
點解Louise好似咁白嘅🤣
如果有其他女主角嘅相睇就好喇😅
係㗎,好白淨㗎。其他嘅女伴睇下阿星點樣揾張似佢哋嘅相先攞出嚟啦😬

阿星住嘅apartment,兩棟大厦中間嘅泳池~

海上渡假屋,Cassy同Elly嘅難忘培訓~

限時:阿星同Elly去培訓,最後一日食撈生~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆