上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
4.6k  891.3k

限時:Cassy同阿星去熱浪島~

限時:Miss Tang留長頭髮之後~

引用:
原帖由 kensen 於 2/6/2021 16:08 發表 查看引用來源
請問師兄你點解會有咁好的經歷?
冇乜點解喎,有時係屎忽撞棍咁囉😬

引用:
原帖由 kensen 於 2/6/2021 16:09 發表 查看引用來源

Port Dickson?
師兄識路喎😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 2/6/2021 16:31 發表 查看引用來源
可否再post,錯過了🤣
一定有機會😬

收工時候又寫多段先~

Louise V

阿Louise同阿星講要去餐廳食飯飲酒,阿小姐,呢度附近飲得酒嘅地方冇六七舊都落唔到樓,你好明顯借阿星頭先耍你嚟想食番阿星餐勁喎。不過阿星又唔係俾唔起,耍咗人係要付出代價嘅,所以呢,想呃呃氹氹真係要諗清諗楚,好彩阿星平時都係十哥,十下十下咁,係人睇到都唔會覺得阿星呃人,而且阿星不嬲出名心地好,唔計較,算。

個衰妹真係有啲過份,叫到一枱都係頭盤,海鮮拼盤,生蠔,炸魷魚,摩撒里拉芝士伴蕃茄,炸洋蔥花,乜都叫。阿星靜雞雞計下條數,唔計佢啱啱一個人飲咗阿星半支珍藏之餘,仲開多一支繼續飲,阿星飲緊第一杯,佢已經好似飲水咁飲緊第三杯,呢餐應該最少2250先甩到身,望下個銀包,得1000。阿小姐,唔使咁重手下話?

Louise係一個好飲得嘅女仔,飲咗酒,就開始多嘢講。「你知唔知我用咗幾多心機先做到今日?我老公剩係識得伸手問我攞錢,唔係佢我唔會變成咁!」查實阿星唔多明佢講緊乜,不過唔緊要,其實佢都未必係講俾阿星知,可能只係呻下,表達一啲忍咗好耐冇發洩出嚟嘅怨氣。每個人或多或少都有,教人點樣處理呢啲怨氣就係阿星其中一樣嘅強項。不過所有嘅嘢,都係睇當時人自己嘅意願,冇意識想改變,阿星係幫佢唔到嘅,因為講到尾,所有嘅事情都係一個選擇,就算冇選擇,都係,一個人選擇咗唔選擇,你仲有咩可以講?
(待續)😬

引用:
原帖由 cx829 於 2/6/2021 17:54 發表 查看引用來源
oh no i missed all the pictures
Haha better luck next time 😬

引用:
原帖由 timLeung88 於 2/6/2021 22:54 發表 查看引用來源
錯過左,冇得睇,師兄可唔可以再出多一次張相呢?🙏🙏
師兄,可以係冇問題嘅,聽日12點出相5分鐘,記得擔櫈仔啦😬

引用:
原帖由 6inch5 於 2/6/2021 23:54 發表 查看引用來源
arrrrrrr我最想見既cassy,竟然錯過左....

背影咋喎😬

引用:
原帖由 更年大叔 於 3/6/2021 01:01 發表 查看引用來源

失諸交臂

睇唔到,飲恨
塞翁失馬

睇完後,洗眼

阿星對得公唔公整?😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆