上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
4.6k  891.5k

引用:
原帖由 jbdefender 於 4/6/2021 12:55 發表 查看引用來源

睇完會令個故事立體好多! 甚有畫龍點晴的作用!
師兄講到咁,不如都搜索下外面嘅美女嚟代入啦,可能最後師兄發覺係阿星啲屎坑文寫得好,將啲平平無奇嘅人寫到好似好好咁咋喎😬

引用:
原帖由 jjrlinlin 於 4/6/2021 13:06 發表 查看引用來源
如果用外面d美女圖就冇左真實感啦,邊有咁多機會條條女都係model咁款呀
唏,想像力嘅嘢,可以無限㗎嘛,阿星啲女伴都唔係個個摸度咁款啦,Cassy係好身材;Elly係媽媽所以有少少肥,Miss Tang有啲肌肉但偏瘦,相反Louise就好好肉,另外三位都係各有不同。阿星都麻甩佬啦,世事邊有咁玩尾㗎?😬

引用:
原帖由 jbdefender 於 4/6/2021 14:09 發表 查看引用來源

嗰位師兄就講得啱啦! 點可能搵第二個人代入架.... 即使無論你呢四美係點肥點平凡點樣美中不足, 但係佢哋始終係主角, 我都係還原番真人既外觀特質, 再配對番故事情節, 咁先係原汁原味嘛! ...
嘩師兄講到咁,阿星好難兜喎😬

引用:
原帖由 jbdefender 於 4/6/2021 15:46 發表 查看引用來源

唔好兜啦.... 放相啦!
耶~~~唔制😬

引用:
原帖由 fancchetti 於 4/6/2021 15:54 發表 查看引用來源
Louise 都好大事業心喎。
事業有成😬

又星期五收工時間,又係時候刺激下~

Louise XI

阿星接返Louise入嚟,佢望住阿星同攬住阿星嘅Miss Tang,查實阿星都有攬住Miss Tang㗎,不過因為阿星高,所以好似阿星搭住個小朋友嘅膊頭咁啫。Louise望住阿星同Miss Tang,然後話:「我可以留低一晚嗎?」阿星笑:「你唔怕佢嘈咪得。」Miss Tang聽到阿星咁講,即刻紅都面哂,攬實阿星笑得好甜。Louise望住佢,同佢講:「點解你咁中意佢?佢咁多女人。」Miss Tang笑住話:「佢對啲女人都好好嫁,大家亦相處得好好,而且大家嘅目的都係喺有限嘅時光入面得到一啲渴望咗好耐都得唔到嘅嘢,所以咪走埋一齊囉。」阿星再重申:「阿星冇迫佢哋,大家都係自覺地走埋一齊。」雖然唔信,但係Louise跟咗阿星同Miss Tang上咗去。

阿星間apartment唔算大,都叫做係三個房,打開咗個客房門俾Louise,Miss Tang入咗阿星房冲涼,家下佢好識路,自己去做自己嘢。Louise喺房度行返出嚟望住阿星,阿星就自己走咗去斟咗兩杯水,一杯俾咗Louise,另一杯自己飲。天氣好熱,榴槤國唔似得香港,喺廳大部分人都習慣用吊扇代替用冷氣,阿星都唔例外,而且阿星住得比較高樓層,打開露台嘅趟門平時都好大風。阿星行咗出露台,點咗支煙,Louise跟住行出嚟,見到Louise跟住出嚟露台,阿星下意識遞咗支煙俾佢,佢搖搖手表示唔食。你唔食,阿星自己食。Louise一路望住阿星,應該係諗唔到點樣開口,你唔講,阿星冇理由自己講嘅,係咪?然後Miss Tang包住條毛巾行出嚟露台,喺後面攬住阿星問:「你地傾咩呀?係咪預埋我嫁?」見到阿星食煙,又同阿星講:「又食煙咁臭!」阿星笑笑,將手上嘅煙放入擺喺露台邊嘅水樽入面,再擰轉頭攬住Miss Tang。Louise全程一句聲都冇出過,只係睇住阿星同Miss Tang對話。阿星望住Louise,同佢講:「你係咪有嘢想講?」Miss Tang喺阿星手上面接過水杯,飲咗一啖,望住Louise。「我真係唔知點講好………」Louise講得好猶豫,但係阿星聽到佢嘅語氣入面其實係言不由衷,表層結構(surface structure) 話緊唔知點講,深層結構(deep structure) 想講另一樣嘢,至於係咩,其實阿星心中有數。人係一種好奇怪嘅生物,如果有嘢想講,你越迫佢越唔講,既然係咁,就唔好講。「明白嘅,有啲嘢係唔容易開口嘅,唔知點講,咁就唔好講住,你想講,自然會開口講,到你想講,你就會想講俾阿星知,到時你會全部講俾阿星知。依家唔好心急講。」大家明唔明阿星講緊乜?

Louise望下阿星,又望下只係包住條毛巾嘅Miss Tang,一路都唔出聲。阿星知道呢個時候留啲空白俾Louise自己諗下阿星頭先講乜,Miss Tang已經急不及待拖住阿星入房,然後箍住阿星條頸,一跳就跳上嚟要阿星抱住。房門都未關,阿星同Miss Tang嘅調笑聲,應該成屋都聽到。Miss Tang好似隻樹熊咁爬咗上阿星度同阿星親咀,阿星只用一隻左手逗住佢,然後右手解開褲頭,任由西褲跌落地,再輕輕將小星星帶出嚟,再任由佢自己摸索Miss Tang嘅小口。Miss Tang好配合小星星嘅移動,好有規律咁將小口去揾小星星。Miss Tang嘅小口已經好濕潤,阿星嘅治療對Miss Tang已經起到作用,佢會識得主動求愛,讓自己嘅想法明確顯露俾佢嘅對像知道,呢個係好事,學習明確表達,對溝通,理解都有好大嘅幫助。喺Miss Tang對準咗小星星,令到小星星嘅頭因為Miss Tang嘅濕潤而簡單滑入佢緊緻嘅小口。阿星抱住Miss Tang都真係唔覺得重,一路抱住佢行過去床度,輕輕放低佢喺床上面,再將佢嬌小而渾圓嘅健美股稍為抬高,等佢可以望清楚小口同小星星嘅連接。呢一刻嘅小星星只係入咗一半,仲有一半要等Miss Tang嘅身體準備。阿星仍然係逐少逐少咁樣慢慢進入Miss Tang,令佢一路扭動腰肢企圖想小星星快啲去到盡頭,而阿星,仍然慢慢咁要Miss Tang享受呢種慢嘅折磨,折磨同期待係一體兩面嘅感受,越渴求,折磨得越犀利,期待得越深切,滿足得越深刻。阿星問Miss Tang扭腰想要乜,Miss Tang依依哦哦唔肯講,既然你唔講,阿星就抽番出嚟啦,跟住就開始反方向移動,抽出一小截。Miss Tang即刻咋嬌,捉實阿星雙手用眼求懇,阿星再問佢想要咩,佢唯有開口講:「我想要你入…………」就係等你呢一句開聲,阿星唔等待Miss Tang句說話完結,就一下入到去最盡頭,而且已經頂到佢嘅深深處,雖然阿星未入到盡,但係已經令佢有好強烈嘅快感。
(待續)😬

引用:
原帖由 cx829 於 4/6/2021 17:55 發表 查看引用來源
of course, if she doesnt like it, we have to respect her.
just want to admire the body n the girl that u like so much lol hahaha
Absolutely, appreciate your understanding 😬

引用:
原帖由 失落完 於 4/6/2021 18:19 發表 查看引用來源
終於追完你嘅post,實在太精采,
令哩D冇乜可能發生係我身上嘅事,變得親歷其境一樣
多謝樓主!
師兄唔好咁講,呢啲事隨時發生喺任何人身上,吸引力法則證實任何事都有可能發生,只要努力實踐,事情就會如你所預期嘅方向進發。阿星只係印證咗吸引力法則嘅實用性啫。

如果故事能夠令師兄有親歷其境嘅感受,證明師兄觸感強烈;如果有畫面,師兄視感好強,如果係聽到聲,就係聽感優越,只要熟習並加以運用,吸引力法則嘅出現係時間嘅問題,正所謂:逹標正常,超標可期待😬

引用:
原帖由 失落完 於 4/6/2021 18:54 發表 查看引用來源

有畫面同埋聲音😆
不過你講嘅吸引力法則就唔係好明😅
即係你係視感同聽感都強嘅人,一般人比較傾向一種習慣,而師兄就兩個傾向都強嘅話,已經係一個恩賜。

吸引力法則,係講緊如果有個目標,你會努力去做一啲事情去令到目標出現,咁喺過程入面嘅努力,就會令到事情嘅發生朝住自己嘅方向進發。

舉個例子:你去見工,會對間公司做下資料搜集,操練下面試嘅應對,準備下職位你可以點樣做得比要求更好。喺咁嘅情況下,你會受聘嘅機會就會提高。即係話你所做嘅準備會吸引你所期望嘅結果喇😬

引用:
原帖由 失落完 於 4/6/2021 19:42 發表 查看引用來源

多謝樓主嘅解答!
咁你對D女主角都係用哩個法則?!
或者咁講,大家將目標放喺女士身上,阿星會話呢一個方向一開始已經係大錯特錯。本末倒置,亂咁嚟😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆