上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
991  300.3k

引用:
原帖由 licklickson 於 14/12/2022 12:37 發表 查看引用來源
快啲硬咪鐘意囉!😬
快啲快啲😬

引用:
原帖由 licklickson 於 14/12/2022 13:41 發表 查看引用來源
快啲乜嘢?😬
快啲嚟料😬

引用:
原帖由 Loff 於 14/12/2022 17:36 發表 查看引用來源

終於睇到最update,不得了
加油慢慢寫,半甜半經歷最好睇
多謝師兄,最緊要師兄睇得會心微笑就好。呢啲已經係往事,當中有好多嘢已經遺忘,往事只能回味😬

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 15/12/2022 10:19 發表 查看引用來源
咁都唔做,女仔會嬲嬲豬…
會咩會咩,阿星當時真係唔識😬

引用:
原帖由 licklickson 於 15/12/2022 10:40 發表 查看引用來源
咁佢之後有冇嬲嬲豬!😉
欲知後事如何,請看下回分解😬

引用:
原帖由 licklickson 於 15/12/2022 11:18 發表 查看引用來源
咁要快啲更新啦!😬
又好😬

落雨濕濕,最好就係更新~

那些年,星星同學會 第50話

呢啲咁血氣方剛嘅問題,你都係問其他人罷啦,阿星係答唔出呢啲咁難嘅問題嘅,況且小星星一路主導,阿星都好難有啲咩好講。阿星哄埋啲Grace度,佢真係抬高啲個頭合埋眼嚟接喎,呢啲時候你唔好咁順攤好冇?同你平時強勢玩得嘅形象真係好大對比,令到阿星唔敢相信係你囉。

事後Grace同阿星講,見係阿星佢先咁乖咋,俾著第二個一早打咗鬧咗啦,仲使俾面你又接你放工又買宵夜你食?唔,咁查實阿星都有睇到你對阿星係寧舍寬宏大量嘅,之但係點解你會對阿星咁寬宏大量,打開哂嚟接住阿小星星呢?

攬住Grace,阿星當然雙手肆無忌憚咁享受佢嘅一雙34D,一路享受,一路聽住Grace 震哂聲咁樣講俾阿星知,究竟阿星點解會俾佢睇得上眼。大家都明白,一個男人要令一個對佢冇感覺嘅女人開始注意佢,係要花啲功夫嘅,無論你係令佢笑定係嬲,加分定減分,傾偈定頂咀;都好過令佢對你冇印象,當你係個可有可無嘅人。阿星第一次見到Grace,都有驚為天人嘅感覺,短頭髮嘅女仔,之前除咗讀書果陣嘅Emma之外,真係冇再遇過。

Grace嘅性格同Emma好唔同,好動又健談,第一次見到佢,係阿星同另外3個朋友喺Man屋企打機,同Joyce 都仲未開始,而Grace 當時16歲左右,玩得放,啲男仔個個等住輪佢,排隊輪候同佢打街霸呀,個個都放慢手腳同佢玩,個個都扮輸又要讚佢有天份。然後終於輪到阿星,三爬兩撥就兩round 入面送咗佢上西天,印象中佢連大招都冇乜出過就俾阿星了結咗,然後阿星同佢講,機,並唔係咁打嘅。

待續😬

引用:
原帖由 licklickson 於 15/12/2022 11:31 發表 查看引用來源
估唔到反而咁所以鐘意你!😂
34D係咪好正?喺出面揸定伸入衫入面揸?😬
佢當時未遇過啫,依家就唔會啦。Grace好身材就係事實嚟啦,出面入面揸當然好唔同嘅感覺,師兄又點揀法呢?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 15/12/2022 14:28 發表 查看引用來源
先喺出面揸下先,再伸入去裏面揸!😬
師兄識嘢,做下指定動作,唔係一嚟就伸手入去咁飛擒大咬😬

引用:
原帖由 licklickson 於 15/12/2022 14:52 發表 查看引用來源
梗係,循序漸進!😬
揸下摸下😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆