上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
4.6k  890.4k

又食晏喇~

Louise XIV

呢個時候阿Miss Tang又死命咁攬實阿星左搖右擺,要阿星開工;但係阿Louise係咁問阿星可唔可以照顧佢。你兩個係咁騷擾阿星集中精神喎,小星星係咁俾Miss Tang濃密嘅叢林磨擦,似有啲唔係好招架得住,想走火,喂喂阿小姐們,你哋俾阿星完咗一件事情先專注另一件事好冇?就係咁,終於俾Miss Tang個跳開舞,緊緻非常嘅身體將小星星處決咗。大家知唔知阿星查實好鬼怕俾Miss Tang做主導,呢個衰妹異常之聰明,比起Cassy同Elly都要醒目,掌握哂阿星啲弱點呀小星星啲爆破點呀咁,只要有一刻唔係阿星主導,小星星隨時喺短時間內吐盡星塵而亡。你睇你睇,阿星又因為Miss Tang走火,而阿Miss Tang喺小星星走火之後仲會笑得好天真好甜,令你以為有人請佢食波板糖咁。你搞到阿星咁,仲要笑得咁天真,你話阿星係咪真失禮?

既然小星星走火,阿星呢一刻就冇嘢做,可以同Louise傾下究竟佢想點。阿星將小星星慢慢抽出Miss Tang個小口,抽出都會因為小口咁狹窄而搞到小星星個頭有啲痛。小星星垂頭喪氣,成身因為啱啱走火而佈滿星塵,Miss Tang見到小星星垂頭喪氣,連小口滴住星塵都唔顧,即刻起身埋嚟,張開佢細細個嘅小咀,一啖將小星星含咗入口。阿星俾佢嚇咗一跳,不過都明白佢想點。Louise一路望住Miss Tang一路心不在焉咁問阿星可唔可以照顧埋佢,不如你睇完先問啦好冇,問到阿星都開始唔知你講緊乜喇。

阿星望住Louise,佢望住Miss Tang同小星星,阿星留意到佢有啲小動作想隱瞞。然後阿星哄埋去Louise塊面度,去到差唔多鼻尖掂到鼻尖,Louise就合埋咗雙眼,稍稍抬高頭等阿星錫落去。之但係阿星又唔會錫落去Louise度嘅,睇下你咩反應先。阿星用左手一擰擰住佢鼻哥,然之後同佢講:「好想阿星照顧埋你咩?點解想阿星照顧你呢?」Louise講咗一番說話,一路講,一路啲眼淚流唔停,連阿Miss Tang本來喺度同小星星做緊人工呼吸都停咗落嚟。阿星聽完佢嘅故事,個心有啲乸住乸住,然後Louise除咗佢件薄薄嘅背心,除埋條底褲,露出咗佢自傲嘅38G,兩大粒淺啡色嘅突起,少少因為冇做運動嘅小小肚腩仔,同埋肚臍下面嘅一道長長嘅深啡紅色疤痕。望住阿星一路注視住道疤痕,Louise啲眼淚一路唔停咁流,一滴一滴咁滴落地上面。Miss Tang落咗床行埋去攬住Louise,用面脥貼住Louise嘅面脥,一雙小乳壓住一雙豪乳,兩個女仔攬到實一實。阿星行埋去攬住佢哋兩個,Louise嘅眼淚流落阿星心口,Miss Tang嘅眼淚亦都流落阿星嘅心口。
(待續)😬

引用:
原帖由 koalaau 於 7/6/2021 13:29 發表 查看引用來源
終於睇到相,條腰幼到斷咁劑。^o^
哈,師兄咁好彩睇到。Miss Tang係21吋腰,有馬甲線,好健美嘅😬

引用:
原帖由 leowaiwai 於 7/6/2021 13:41 發表 查看引用來源
終於都同Louise..... 佢真心好正
燕瘦環肥,蘿蔔青菜,Miss Tang纖瘦,Louise豐滿,各有各好😬

引用:
原帖由 leowaiwai 於 7/6/2021 13:46 發表 查看引用來源
比較喜歡豐滿
咁師兄要等待下一位出場嘅女士,Cassy嘅前輩兼競爭對手,Erieann 😬

引用:
原帖由 cx829 於 7/6/2021 13:55 發表 查看引用來源
i'm glad i got a glimpse of Miss Tang today. lol i wonder how many other c-hings caught that pic
So you got lucky and saw Miss Tang.
Ah Singh try not to upset the c-hings here by showing too many pics and too often, otherwise people will think Ah Singh is showing off😬

引用:
原帖由 jbdefender 於 7/6/2021 14:14 發表 查看引用來源

I don't mind you show off!!! Show me ALL please~~~~ I missed all... didn't see anyone so far.... so sad
Well you might have some other girls to see anyway 😬

引用:
原帖由 leowaiwai 於 7/6/2021 14:17 發表 查看引用來源
有幾正,我覺得LOUISE 已經好正
Louise好曳,玩開唔識停。放多兩張入肉少少嘅Louise你睇😬

Louise快閃~

引用:
原帖由 leowaiwai 於 7/6/2021 14:22 發表 查看引用來源
咁正,多謝星 爺先
5分鐘快閃😬

引用:
原帖由 leowaiwai 於 7/6/2021 14:27 發表 查看引用來源
真係正到痺
佢係咁多位女伴入面治療未完成嘅一位。希望遲啲疫情完結可以返過去幫佢再做治療。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆