上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
991  300.3k

引用:
原帖由 licklickson 於 15/12/2022 15:12 發表 查看引用來源
係呀!😬
過癮😬

引用:
原帖由 licklickson 於 15/12/2022 15:33 發表 查看引用來源
咁就滿足?😊
你估下😬

引用:
原帖由 licklickson 於 15/12/2022 15:56 發表 查看引用來源
應該冇咁易滿足嘅!😉
揸下又點會滿足呢?之但係其實講緊阿星滿足定係講緊Grace滿足呢?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 15/12/2022 17:09 發表 查看引用來源
兩個啦!😬
其實Grace好容易就滿足,其實阿星攬住佢,會對佢上心,佢已經好開心。當然,當時係當時,依家係依家,如果係依家,Grace應該一腳伸開咗阿星😬

引用:
原帖由 licklickson 於 15/12/2022 17:51 發表 查看引用來源
咁你呢?😉
阿星咪俾Grace一腳伸開咗囉。😬

星期五又出~

那些年,星星同學會 第51話

唔知點解,Grace輸咗之後冇行開,仲坐喺阿星後面問長問短,呢個點打嫁?呢招點出嫁?你贏咗一round,下round俾我玩學下吖?阿星贏就必然,俾你玩又冇乜所謂,反正第三round 阿星都係贏。啲男仔一個二個唯有要打贏Grace ,因為如果輸埋就要排隊下次再上嚟挑戰,為咗要同Grace 打一舖,個個都要打贏阿星,但係喺阿星未話唔想打之前,點會輸俾你哋呢?傻嘅。

不過以阿星嘅經驗,打街霸都係見好就收,話哂都係朋友,凡事太盡,緣份誓必早盡。大家明唔明?打到咁上下,阿星就扮輸,走咗出去後花園度煲煙。

Grace 攞住罐可樂行出嚟,遞俾阿星:「請你飲!」

「唔飲!」

Grace望住阿星,好似未見過有啲咁嘅生物咁款:「我請你飲嫁,你教我打機,請你飲啦。」

「第一,阿星並冇教你打機,係你自己學,第二,出面大把人爭住教你,唔到阿星做呢啲嘢。」講下講下,就已經人行出嚟,係阿Ken,佢一路都同Grace 傾好多偈,相信佢哋應該識咗好耐。同Ken 再煲多支煙,阿星行返入去,再冇理Grace 同Ken 兩個傾咩。

「你話你吖,我同你傾偈你就cool爆,好似嬲哂全世界人咁!」Grace攬住阿星一路話阿星。

「咁真係冇嘢傾嘛,同佢哋班人唔係講打機就係講溝女,講下女仔身材咁,果啲阿星又唔好嘅。」查實阿星都睇女,不過既然係天上面嘅娘娘,就唔好不自量力咁解啫。

「你下下頂到我一句都冇,其他人都唔係咁對我嘅,真係好奇怪,點解你越係咁,我越會記住你。」Grace摸住阿星嘅手指一路講。因為阿星夠麻煩啦嘛,明冇?

待續😬

引用:
原帖由 licklickson 於 16/12/2022 11:41 發表 查看引用來源
呢下又幾有效喎!反而等佢自動送上門!😬
師兄咁快手😬

引用:
原帖由 licklickson 於 16/12/2022 11:43 發表 查看引用來源
咁啱見到啫!😬
咁啱又再出多一話先😬

引用:
原帖由 licklickson 於 16/12/2022 11:48 發表 查看引用來源
好呀!😬
見師兄咁高興,又好😬

食飯前再出多一話~

那些年,星星同學會 第52話

呢啲話係完成咗一系列激情嘅動作之後,Grace 同阿星講嘅,咁之前發生咗啲咩事呢?

之前講到,阿星叫Grace 抬起頭望住阿星,而當阿星哄埋少少,佢就合埋雙眼等阿星埋嚟。查實佢點解會咁主動,但又話自己第一次呢?Grace條睡裙入面其實係冇著胸圍嘅,其實成睌攬住佢嘅時候多少都已經感覺得到,係唔敢多手去認證啫。家下打正招牌嚟去搜尋,梗係要大膽求證,小心檢查啦。

Grace皮膚都係偏白,而且依家全身發熱,微微出汗,體温將汗水蒸發,竟然有少少狐味,哈,原來個衰妹有臭狐嘅,咁就啱喇,順勢由Grace嘅耳仔一路聞,聞下聞下一路向下走,慢慢聞到落粉頸,少少鹹味,少少濕滑,再向下走,就係睡裙嘅上面,條睡裙其實係一件頭嘅短袖長tee,冇辦法由中間打開,只有隔住睡裙用咀去親吻Grace 包喺睡裙入面嘅美麗胴體。

捉住Grace嘅左手舉高,令到佢手臂屈曲,打出咗個格勒底,阿星慢慢用鼻去聞,Grace 想用手遮住,但係隻左手俾阿星捉住,唯有用右手想伸過嚟遮掩,阿星嘅右手捉住咗Grace嘅左手,佢已經冇得掙扎,右手過嚟嘅時候,阿星順手用左手將佢嘅右手輕輕拉過嚟,放喺阿星耳仔後面嘅頭髮之上,然後阿星繼續用鼻去聞佢個有少少狐味嘅隔勒底。

抵受唔住阿星個鼻,Grace發出依依唔唔嘅聲音,但係又怕叫得大聲,又要忍又忍唔住要叫,都真係幾尷尬。見你咁難堪要叫又唔敢叫咁,放過你啦,阿星個鼻離開Grace 個隔勒底,返上去錫下個咀仔,Grace 好自然咁迎合,然後阿星離開佢個咀仔嘅時候,望到佢眼都矇埋,好似好陶醉咁款。

待續😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆