上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
4.6k  890.9k

引用:
原帖由 月影偷情 於 7/10/2021 15:07 發表 查看引用來源

係咪㗎妹😏🤭👍🏻👏👏😁都係大頭。

小心咪比佢,嚇到縮喎🤭😂😅😅…

https://twitter.com/AzzcccK/stat ... CimvBBud3g&s=19 ...
好激咁喎😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 7/10/2021 17:40 發表 查看引用來源

妖~😣😑……
好妖咁話?😬

引用:
原帖由 boar36 於 7/10/2021 19:02 發表 查看引用來源
金翅妖爆鳥!!
妖爆鳥就冇鳥😬

打住三號風球嚟睇鹹鹹濕濕嘅第135話~

Abby CXXXV

阿星嚟嚟去去都係果一招,雖然一招咁大把,但係一招走天涯,都叫做有一招防身,令到女伴們有一次難忘嘅經歷。雖然講哂出嚟其實都冇乜特別,但係勝在冇乜人用,冇乜人發現,所以咁耐以來阿星用親都會有驚喜。

既然麻油味Abby唔俾小星星出嚟,阿星唯有叫佢再入啲,入啲啲,再入多啲咁多,睇下探險之後有啲咩發現。阿星又再重申多一次,深入呢一下非常之簡單方便容易使用,而且唔需要你係咩粗長耐嘅物種,就可以掌握到呢種技巧,可以話係一深能知天下事,入完幾爽自己知。深入,帶俾阿星好多獨特嘅經驗,每個女伴都有獨特嘅感受,有佢獨特嘅表達方式。麻油味Abby亦都一樣,喺阿星一輪不斷嘅深入底下,麻油味Abby冇好似Cassy咁自己弓起咗條纖腰打冷震,冇好似Miss Tang咁死命箍住阿星想將阿星勒死,冇好似Elly果條包含住阿星嘅隧道想將小星星生吞活剝,亦冇好似Louise咁不停開聲講埋啲阿星聽唔明嘅嘢,更加冇好似Gina咁反客為主推倒阿星要騎劫阿星,都唔似得Erieann只係好斯文咁捉住阿星嘅手腕但係用嘅力度係12級碎石手咁大力;麻油味Abby嘅反應,阿星係第一次見。

喺阿星同小星星頑皮嘅深入咗一輪之後,阿星見到麻油味Abby除咗用手背掩住個咀仔唔俾自己叫出聲之外,另一隻手就遮住雙眼。阿星見佢咁,都唯有同小星星兩個停落嚟,然後喺仍然同佢連結嘅情況之下開聲問佢:「你點呀?太激烈?」用手遮住眼嘅麻油味Abby微微咁點頭,阿星見佢咁,用手將佢遮住雙眼嘅手輕輕提起,點知原來佢咁用力壓住對眼,一路遮住一路唞氣。

阿星見到佢咁,都唯有用個咀錫下佢用手背掩住個咀嘅手仔,然後慢慢將佢隻手帶到去阿星條頸度,再慢慢咁親吻麻油味Abby嘅小咀,麻油味Abby今次嘅反應好似冇頭先咁熱情主動,究竟發生咩事,令到佢反應180度轉變?呢個時候,阿星聽到啲索鼻聲,好似個鼻有鼻涕塞住,要搏命索咁,阿小姐,你搞乜鬼?

正所謂:

英雄獨招闖天下
美伴反應各迴異
麻子溫文亦爾雅
歡愉反應壓下來
呀妹表情顯異樣

金翅永世難忘鳥
(待續)😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 8/10/2021 06:48 發表 查看引用來源
師兄早☕😏😁😁
月師兄日日都咁早😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 8/10/2021 08:39 發表 查看引用來源
早呀師兄!Abby係咪刺激到呼吸唔到?佢都好抑壓喎!
壓抑呢家嘢,阿星識條鐵咩,淨係識得深入觸摸佢嘅內裡咋😬

黑雨,有大雨,加多一話,第136話~

Abby CXXXVI

阿星睇到嘅,係一隻遮住一雙流緊眼淚嘅雙眼。喊咗,流眼淚,然後鼻塞流鼻涕,令到阿星非常之詫異。究竟做咩事喊到咁?直頭喊到好似中文成語入面果句……………果句……………呢…………果句……梨花帶雨!冇錯,係梨花帶雨,唔知大家有冇見過梨花俾雨水打中係點呢?梨花帶雨之後,仲有一句我見猶憐,用喺阿星身上就係星見猶憐喇。

麻油味Abby鼻涕索到咁,雙眼就紅哂,仲有啲眼淚流咗落左右兩邊,喊到梨花帶雨,星見猶憐咁,搞到阿星心都實埋,極之唔捨得。攬住麻油味Abby,錫下佢個咀仔,佢又唔係好反抗,又冇拒絕;唔拒絕,但係又喊,如此這般,阿星大概已經感覺到係咩嘅一回事。

阿星摸下佢塊面,眼角嘅位置因為眼淚嘅關係而有啲濕潤,一直落到頭髮,阿星望住佢,佢又微微望住阿星,一路索鼻,眼淚一滴又一滴咁由眼角流出嚟。如果係你見到呢啲情境,你會點做呢?阿星嘅做法,可能係大家都冇諗過,亦都係喺呢啲情況下唔敢咁諗。話哂女伴流哂眼淚,索哂鼻涕咁瞇住對因為淚腺腫脹而又紅又腫嘅雙眼望住你,唔通你仲敢亂嚟咩?

朋友們,阿星可以好自豪咁話過你知,查實亂唔亂嚟並唔係睇女伴有冇喊喊豬,而係睇埋其他外表嘅特徵同埋身體嘅反應。小星星感覺到嘅,同阿星雙眼睇到嘅,都講緊一件事,呢件事,一定要做出嚟令到麻油味Abby可以更加表露,大家知唔知係乜?

正所謂:

麻子梨花又帶雨
英雄目見亦猶憐
問君於心何太忍
手口並用去安撫
再施良策來對應
好讓伊人得釋懷

哈哈,金翅要行多一步鳥
(待續)😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 8/10/2021 12:44 發表 查看引用來源

👏👏☕💪🏻😁😁

犀利😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 8/10/2021 13:30 發表 查看引用來源
師兄,願聞其詳,請指教!
留意事態發展😬

引用:
原帖由 boar36 於 9/10/2021 09:55 發表 查看引用來源
早晨 星爺,寫好了   又來鳥  ........(補返第 135 話) 金翅永世難忘鳥!!   

英雄獨招闖天下
美伴反應各迴異
麻子溫文亦爾雅
歡愉反應壓下來
呀妹表情顯異樣 ...
師兄好心機😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆