上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
4.6k  892.1k

引用:
原帖由 jjrlinlin 於 8/6/2021 16:30 發表 查看引用來源
睇黎我同佢真係冇緣。。。。😭
師兄想同邊個有緣呢?😬

引用:
原帖由 boar36 於 8/6/2021 17:02 發表 查看引用來源
喺呀,昨天 錯過鳥 .....  走雞  
錯過邊隻鳥呢?😬

引用:
原帖由 boar36 於 8/6/2021 17:30 發表 查看引用來源

咪就喺 21 吋腰囉 ..... 昨天有事行開咗,睇唔到
咁橙橙😬

5分鐘爆閃,健美Miss Tang~爆完😬

又收工睇好戲~

Louise XIX

Elly煲完水,斟咗一杯,又行埋嚟阿星同Miss Tang同Louise度,喂喂喂嗱嗱嗱,成件事真係阿Miss Tang開始先㗎,跟住阿Louise攞杯凍水埋嚟咋阿星完全冇策劃過,你你你杯熱水小心啲嚟呀,小星星啲皮肉好嫩㗎咋,滾水一淥就甩皮甩骨㗎啦!唔好呀Elly,阿星以後唔敢啦,以後阿星錫哂你,剩係深入你好冇?有事慢慢講呀!!!!!!!!!

喺阿星正想張開口大嗌嘅時候,Elly 飲咗一啖熱水,然後踎低拉拉Louise 示意佢停止,Louise 一停口,Elly 即刻走埋嚟又係一啖含落小星星度,好熱,好爽!首先Louise一啖凍水含住小星星,然後Elly一啖熱水又含住小星星,再加上Miss Tang起勢咁啜,小星星如無意外應該或者可能有機會隨時隨地爆發星塵。你三個喺度玩俄羅斯星塵盤,睇小星星啲星塵爆發喺邊個個咀度?

Elly其實係一個好頑皮嘅女仔,玩起上嚟唔比Miss Tang或者Cassy遜色,至於Louise,佢比較正經,會介意人地睇到佢肚臍下面條疤痕,相對嚟講會收斂好多。阿星坐咗喺度,俾佢哋三個瓜分咗,啲又熱又凍嘅玩法係咪好似叫做冰火?阿星從來冇玩過,唔知佢哋喺邊度揾埋啲咁刺激嘅嘢嚟同阿星玩。望住Elly一啖,Miss Tang一啖,Louise一啖,阿星忍唔住想摸下佢哋個頭,然後阿星嘅手就俾阿Miss Tang同Louise一人一邊捉住咗,㩒咗喺梳化度唔郁得。呢個時候Elly起咗身,用佢個肥美多汁嘅白滑股坐咗落小星星度,然後雙手扶住阿星兩邊膝頭哥,再一次一啖吞咗小星星入去。大家記得,Elly嘅通道係向後彎,背向坐住阿星啱啱好就係最好嘅位置頂到佢最深入,最敏感嘅部位。喺Elly用佢嘅小口吸啜緊小星星嘅時候,Louise爬咗上梳化,坐咗落阿星嘅手指上面,然後不停磨擦,阿星嘅手指彎曲咗去摸到Louise小口裡面嘅突出肉塊,然後用力按壓,佢因為阿星嘅按壓而忍唔住自己揸住38G按摩。Miss Tang亦都冇得閒過,佢都爬咗上梳化,將阿星嘅一隻手指用口水整濕,然後用阿星嘅中指嚟做毛毛尾,手指俾小菊花嘅緊窄壓迫,好慢好慢先入咗去,手指公就入咗佢前面小口,兩隻手指都好緊窄。然後阿星就俾Miss Tang同Louise兩個輪流捉住打車輪,呢鋪真係大件事,究竟阿星可以堅持幾耐,小星星又能唔能夠獨善其身呢?
(待續)😬

引用:
原帖由 jjrlinlin 於 8/6/2021 17:41 發表 查看引用來源
40J !!!!!!
師兄之前冇睇到咩?😬

引用:
原帖由 boar36 於 8/6/2021 17:41 發表 查看引用來源
見到鳥....   嘩 好正呀
Miss Tang健美到不得了😬

今日最後爆閃,新角色Erieann~完畢😬

引用:
原帖由 jjrlinlin 於 8/6/2021 17:42 發表 查看引用來源
Miss Tang 應該幾索
索,雖然唔係大雨,無阻索嘅本質😬

引用:
原帖由 jjrlinlin 於 8/6/2021 17:43 發表 查看引用來源
咪就係話走左雞囉。。。
某雞某雞😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆