上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
4.6k  891.7k

引用:
原帖由 cx829 於 10/6/2021 12:58 發表 查看引用來源
the one on the left is cassy? she has much smaller bust than erieann
Well, 35vs40 la ma😬

引用:
原帖由 iamfat 於 10/6/2021 13:02 發表 查看引用來源
oh no, I miss it again
Well, better luck next time la😬

引用:
原帖由 hk77 於 10/6/2021 13:05 發表 查看引用來源
the one on the left is cassy    
she has much smaller bust than erieann   
Aiya she still has good handful la, not regret at all😬

引用:
原帖由 cx829 於 10/6/2021 13:11 發表 查看引用來源
from what u have told us so far cassy's personality makes up for the smaller bust HAHAHA besides, smaller doesnt mean "too small". she seems to be bigger than avg anyway lol
Already lovely enough, can't complain at all😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 10/6/2021 15:22 發表 查看引用來源
如果星師兄都出下手就更好啦🤣🤣🤣
師兄講到咁,阿星出一次啦😬

加油呀師兄們,彩蛋等緊各位呀😬

收工收工,Louise嘅故事嚟到尾聲,師兄們嘅努力,果然不同凡嚮~

Louise XXIV

上回講到,兩個女山賊趁阿星病,想攞小星星命。女山賊喺攞小星星命之前都做咗好充足嘅準備,健美嘅女山賊趁阿星冇能力反抗嘅時候,已經由唔知邊度揾咗一個黑色軟膠有手指圈前頭一粒粒嘅一條出嚟,交咗俾豐滿嘅女山賊,然後就爬咗上床,跪咗喺阿星嘅頭上面,任由茂密嘅叢林同已經微微張開嘅小口對住阿星,而豐滿嘅女山賊就擒咗上阿星度坐喺小星星嘅前面,用手將小星星推埋去佢圓潤嘅豐厚股上面,任由小星星用力敲打兩團豐厚股中間嘅股骨而不為所動。究竟呢兩個女山賊想點?要點先可以放過阿星?

豐滿女山賊手上面嘅黑色一粒粒棒已經沾滿佢嘅口水,然後佢竟然攻擊健美女山賊!將粒粒棒嘅粒粒逐粒逐粒慢慢慢慢咁塞入去,每塞入一粒,健美女山賊就因為刺激而扭轉腰肢,連帶令到佢小口嘅口水一滴滴咁滴落阿星面上,小星星被隔離咗令到佢非常之擔心阿星,不停用力敲打阻止佢救阿星嘅豐厚股企圖突圍,呢個時候,豐滿女山賊竟然滅絕人性,喪盡天良,提起豐厚股,一壓就將小星星套住,令到小星星被困喺一個又濕又滑又温暖佈滿皺紋而且黑忟忟嘅地方,喺呢個地方入面小星星仲要受到左搖右擺嘅對待,令到佢好不舒服。

健美女山賊亦都非常之殘忍,喺支黑色一粒粒越嚟越粗嘅粒粒棒完全被吞沒之後,健美女山賊將佢受傷嘅位置移向阿星,強迫阿星用牙咬住粒粒棒嘅圈圈,幫佢將粒粒棒慢慢一粒粒抽返出嚟,而期間因為健美女山賊已經受到豐滿女山賊用手去把弄穿喺胸膛上嘅雙環而不停搖擺腰肢,不斷將小口喺阿星鼻上塗抹小口嘅口水。

兩個女山賊喺呢個叫天不應,叫地不聞嘅地方對阿星施暴,小星星亦都只能夠奮勇力戰,最後都不敵兩個女山賊車輪戰式殘忍嘅對待而吐盡星塵而亡。阿星亦都筋疲力竭,攬住兩個女山賊一件衫都冇著,冚住一張薄毛巾一覺瞓到天光。

星期日,阿星第一個起身,精神爽利,好似已經好番哂,尋日返到屋企頭暈眼花作嘔作悶一身大汗手軟腳軟小星星企硬呢啲病徵已經完全消失哂。阿星洗個面,自然好開心,即刻走去叫醒Louise同Miss Tang一齊出去食嘢慶祝下。不過原來阿星嘅好番,係有原因嘅:Louise同Miss Tang竟然都發燒頭暈身慶,尋晚兩個美麗動人嘅女山賊作賤小星星,今日得到應有嘅懲罰,阿星唯有抱住佢哋兩個,車佢哋去睇醫生打針食藥,或者到時阿星都幫佢哋打番支小星星針,幫佢哋去火先得喇。
(Louise完)😬

Louise嘅故事會喺下一章繼續。

Louise嘅彩蛋~~~

引用:
原帖由 熟女mandy 於 10/6/2021 16:59 發表 查看引用來源
咁快就完左啊
下次叫師姐幫手推,推到2000先再出彩蛋😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 10/6/2021 17:01 發表 查看引用來源
🤝🤝🤝🤝🤝👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
師兄們非常之努力,果然係限時之內完成😬

引用:
原帖由 MAN818 於 10/6/2021 17:01 發表 查看引用來源
睇唔到粒提子呀
神秘啲好😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆