上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
991  299.3k

引用:
原帖由 licklickson 於 11/5/2023 15:21 發表 查看引用來源
任佢魚肉?😉
有個咁正嘅女仔,師兄你點睇?

😬

引用:
原帖由 licklickson 於 11/5/2023 21:31 發表 查看引用來源
任佢魚肉!😬
阿星係魚,任人魚肉😬

引用:
原帖由 licklickson 於 12/5/2023 14:46 發表 查看引用來源
你都開心嘅!😬
有人唔開心😬

引用:
原帖由 licklickson 於 12/5/2023 16:12 發表 查看引用來源
邊個?😬
啲人哋😬

又係星期一大清早,更新時間又到~

那些年,星星同學會 第97話

阿星望住Grace,一時之間都唔知點俾反應佢好。Grace係行動力好強嘅女仔,當佢決定咗去做,就會好努力咁去逹成,亦都唔俾你有太多空間去爭議,就已經要跟住佢嘅方式去執行。Grace見阿星唔出聲,就兀高啲即刻錫咗阿星個咀一啖,然後笑住話:「唔使日日嫁,你邊日得就出嚟啦,不過唔好話我知,我想要驚喜!」

真係唔慌唔驚喜,你叫到出面要俾驚喜你,唔通阿星就咁要俾你勾住嚟行?之但係咁樣攬住Grace又真係好難拒絕佢喎。阿星都叫做係一個血氣方剛嘅年輕人,而且Grace爽朗嘅外型,拖住佢行出街又真係令人好鬼羨慕,況且佢身材又正斗,又係咁用佢嘅34D嚟到力壓阿星,你又叫阿星點樣拒絕Grace呢?

錫咗阿星一啖之後,Grace突然間陰陰咀笑,跟住話:「你曳曳啦!」

真係唔知講咩好,小星星喺呢啲時候走出嚟搞搞震,喺阿星同Grace之間力撐。平時睇唔到摸唔到都有得呃下人,家陣攬住Grace,佢成個人捱實阿星,小星星有乜風吹草動即刻走唔甩佢嘅手掌心,更何況…………更何況係Grace嘅兩腿之間呢?呢次真係俾你累死啦小星星,你有冇咁剎風景㗎你?

Grace雙眼凝視阿星,輕輕咁對住阿星講說話,一路講,一路吹出一陣又一陣嘅香氣,阿星絕對有理由懷疑Grace係用花露水之類嘅嘢嚟𠺘口,真係令到阿星忍唔住要再錫返佢。

待續😬

引用:
原帖由 licklickson 於 15/5/2023 09:14 發表 查看引用來源
咁佢都開綠燈啦!😬
綠燈俠個綠燈?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 15/5/2023 11:07 發表 查看引用來源
總之就可以進入啦!😬
進入俾娘娘掌控嘅境界😬

引用:
原帖由 licklickson 於 15/5/2023 11:15 發表 查看引用來源
打者愛也吖嘛!😬
打同掌控係兩回事喎,用柔軟嘅手掌嚟握住又唔同……………😬

引用:
原帖由 licklickson 於 15/5/2023 15:12 發表 查看引用來源
除咗手掌仲有邊度正?😉
正嘅地方又何止手掌呢😬

引用:
原帖由 licklickson 於 15/5/2023 15:27 發表 查看引用來源
咁咪係!😬
更新多一話先~😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆