上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
4.6k  892.4k

引用:
原帖由 licklickson 於 12/6/2021 23:30 發表 查看引用來源
咁就要快啲更新啦!😉
故事寫得開始慢,打到有啲手軟,Erieann只寫到30話嘅故事,仲有啲比較傷感嘅情節要著墨寫。傷心嘅事,寫得傷感,連情感都會受到牽動,會想起佢哋,因為有相聚,必定有分離,而呢次嘅分離亦都導致好多嘅眼淚,好多嘅依依不捨,好多嘅後悔。畢竟,大家嘅相遇非常之偶然,而且各自都有自己嘅去處。師兄慢慢咀嚼,就能夠體會到阿星嘅無奈。

引用:
原帖由 timLeung88 於 12/6/2021 23:32 發表 查看引用來源
師兄睇唔到個喎,可以放多次嗎,唔係11:30咩?
唔怪之得師兄冇出聲,原來阿星爆早咗,師兄返去之前果版睇爆閃啦😬

引用:
原帖由 r6654c 於 12/6/2021 23:32 發表 查看引用來源
希望明早有下文睇,辛苦哂星爺
咁多位師兄都想睇,出埋呢段阿星出醜嘅情節啦😬

阿星出醜啦~

Erieann V

喺阿星雙眼望住Erieann嘅40J眼都唔眨嘅時候,Cassy已經踎咗喺阿星嘅前面,對住小星星一路吸啜,而Erieann亦都行埋嚟,用佢自傲嘅40J嚟鞭策阿星。
「典呀?未試過?」Erieann好自豪咁用啲唔多純正嘅拱東話同阿星講。大家原諒阿Erieann啦,佢住喺獅城同榴槤之國邊境,果度拱華乳(即係普通話呢)多嘛,少拱拱東話㗎。阿星見到咁違反地心吸力嘅40J,真係好耐都未見過。通常去到一定重量,一定級數,突出嘅兩點都會因為地心吸力而開始向下,但係唔知典解Erieann嘅40J可以違反地心吸力,仍然堅挻向上。呢個時候,小星星已經俾Cassy用佢靈巧嘅小口吸啜得咁上下,有衝動想噴出大量嘅星塵,而Erieann竟然一手推開Cassy然後一手揸落小星星度。阿星只能夠講,如果Cassy嘅手係去骨海南雞嘅話,Erieann嘅手………就應該好似飛機杯咁。查實阿星真係未用過飛機杯,唔知道飛機杯嘅觸感,不過個個都話好似飛機杯咁柔軟,咁Erieann嘅手應該就係好似飛機杯咁喇。

有時有啲嘢真係唔係幾好意思講,阿星喺Cassy吸啜完小星星之後再俾Erieann一手揸住,應該係非常之興奮嘅,就喺將爆未爆果一刻,小星星竟然忍唔住自己爆發咗,將啲星塵噴到Erieann一手都係。係咪衰呢?又要搶,家下浪費哂喇!Erieann望住手上面嘅星塵,再望下吐完星塵疲弱不堪嘅小星星,然後望住阿星話:「哼!某用嘅男人!」呢個時候,Cassy即刻企起身攬住阿星,然後大聲同Erieann話:「你唔可以咁講佢!」Erieann望住Cassy冷笑,然後就開聲:「一揸字佢就出咗,呢啲男人有幾巧?你執豆垃圾都當寶!」阿星聽到Erieann咁講,唯有苦笑囉,都唔知仲有咩做。Cassy攬攬阿星,錫咗阿星一啖,然後揸住阿星隻手十指緊扣再話:「我哋再嚟多次,你要俾佢知道你幾叻!」跟住佢又踎低喺阿星面前,再用佢性感嘅小咀同小星星人工呼吸。

有時阿星真係唔明,阿星叻唔叻,除咗Cassy同Elly幾個知道之外,關其他人咩事呢?雖則話好似Erieann咁樣嘅40J女皇阿星唔抗拒啫,但係要證實俾佢睇阿星有幾叻又真係唔係阿星想做嘅嘢喎。阿星份人衰在內斂,唔中意曬命,自己做到嘅嘢自己知道就好,正所謂自己知自己事嘛,又唔係去表演,做咩要咁招搖呢。喺阿星一路諗埋啲永遠冇答案,但係唔諗唔得嘅嘢嘅時候,Cassy好努力咁同小星星做人工呼吸,幫小星星復甦,老實講,睇住阿Erieann交叉雙手喺胸前壓住佢偉大嘅40J,真係蔚為奇觀,無論正面,側面,上面,下面,面面觀,面面俱到,點睇點好睇。一路睇住Erieann,一路有Cassy同小星星做人工呼吸,就更加爽到爆炸。Erieann望住阿星,露出輕蔑嘅表情,係嘅,小星星俾你一揸就吐盡星塵而亡,又真係好難說服人嘅。
(待續)😬

引用:
原帖由 timLeung88 於 12/6/2021 23:41 發表 查看引用來源
師兄Thank!🤩🤩🤩
師兄客氣😬

引用:
原帖由 失落完 於 12/6/2021 23:43 發表 查看引用來源

Erieann?
係呀,師兄睇到未?😬

引用:
原帖由 r6654c 於 12/6/2021 23:51 發表 查看引用來源

漫漫長夜,下個回會合再比拼過
俾人一揸就爆,阿星都係第一次😬

引用:
原帖由 失落完 於 12/6/2021 23:51 發表 查看引用來源

睇到!射射星爺😬
師兄客氣,開心就好😬

引用:
原帖由 r6654c 於 12/6/2021 23:52 發表 查看引用來源
今晚推多幾次,明天2000在望
師兄好努力😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 12/6/2021 23:55 發表 查看引用來源
Ooh錯過哂今日嘅卡事蘭添😭
唔揀要,下次2100嘅時候再補😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆