上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
991  300.4k

天口熱,去揾另一位女角先~

那些年,星星同學會 第139話

開心嘅日子通常都好短暫嘅,呢一次亦都唔例外。好快,阿星就決定離開呢個地方,向另一個地方出發。為免阿老闆問長問短,Agnes喊苦喊忽,阿星喺星期六晚收工之後,就執哂包袱,果個星期嘅糧都冇出,就靜雞雞咁走咗。
Agnes唔知喊成點?阿老闆唔知會唔會發漿糊追殺令揾刀手圍阿星?果朝坐火車時阿星都諗咗好多嘢。話明唔會喺度長住,點解搞啲咁嘅嘢呢?唉,人地對你好,你就忍唔到,正衰公!查實阿星同Agnes冇發生過咩事,雖然都有兩個月嘅時間,可以做到好多嘢出嚟,不過人地仲細,真係唔好害人。而且自己知自己事,一埋親阿星身,最後都唔開心嘅,唔好要人傷心啦。仲有仲有,阿老闆咁疊馬,再搞落去出咗事分分鐘切咗小星星出嚟,咁Agnes咪要守生寡?

返到出嚟都伯林,去咗健力士廠飲咗杯新鮮嘅黑啤。個個都話黑啤搬運嘅次數越少,味道越好,查實阿星就唔多覺,反正嚟到就試下。試完黑啤阿星就坐火車去到另一個得一條小街繁忙嘅小鎮度上工嘞。

小鎮喺邊度就唔講喇,總之個鎮中心得一條街,半個鐘包你來回啦大概。咁細地方唐人當然唔多啦,數埋阿星先得七個,老嘅嫩嘅都有,就係冇後生嘅。呢啲地方唐人都係做飲食,阿星嚟到都唔例外,打返個煲呔做鴨仔。中餐館入面西人侍應招呼番西人你見過未?呢度有個長工鬼妹叫Anna Marie,有啲肉地啦,樣唔差嘅。羗色頭髮,面長長咀角翹起,西人叫中碼,中國人應該已經係加大,簡單嚟講好似全英一叮一個英國小提琴手Lettice Robotham。大家上youtube睇下就知鬼妹中碼靚女係點嘞。順帶一提,通常啲人係叫Anne-Marie ,好少聽過女仔叫Anna-Marie ,所以呢個名令到阿星好記得。

大家可能冇乜留意,因為阿星係一個倫敦人,一口倫敦口音,叫Anna嘅時候會因為口音而叫咗“晏娜”而唔係Ann-na,Anna曾經講過,佢好中意阿星咁樣叫佢。

https://imgur.com/a/7tL7Of8

待續😬

星期二流流,更新下先~

那些年,星星同學會 第140話

Anna Marie好少同阿星講嘢,係間唔中望下阿星,睇下阿星喺度做緊咩。佢大阿星4年,大概26-7左右。另一個Siobhan(個a字上面多一撇)嘅女仔,part time嚟嘅,16歲,又係16歲,咁多甜蜜16歳嘅?

星期五六阿星地三個都會一齊做嘢,都幾合拍㗎,老闆好後生,成日話同阿星好夾,叫阿星俾意見呢樣,俾意見果樣。好彩老闆娘Breeda大方,又信任阿星,唔係一陣事頭婆以為阿星教疏佢老公就麻煩。有一次老闆因為擺枱嘅事同老闆娘嘈,老闆話咁擺,老闆娘話你咁擺唔得喎,阻住,不如咁擺啦。老闆就發哂爛渣,跟住問阿星,阿星見老闆娘嘅擺枱係有道理,咪話贊成Breeda嘅方案囉,你估咩事發生?老闆竟然話:「嗱,佢就啱喇!一於咁擺!」

Breeda同Anna一齊望住阿星,當時阿星諗:「死啦,樹敵啦今次!」老闆同老闆娘走開咗,Anna走埋嚟同阿星講:「你講佢就信㗎啦!」跟住行開埋。

喂,一句說話咋喎,咁就嬲?阿星同Anna有少少面左左,因為呢句話阿星同佢冇講嘢好耐。

既然同佢冇嘢講,咁唯有等星期五六Siobhan返工同佢吹水。Siobhan都係愛爾蘭人,一頭好長嘅深棕色頭髮,笑得幾甜,最正係佢對長腿加超短裙嘛,冇得彈!正所謂16歲,卜卜脆,Siobhan係玩得之人,阿星總叫做練過下泰拳,有一次同佢玩,唔小心打痛咗佢,佢竟然好用力咁打返阿星!原來佢都學過下柔道,都有啲功架。打打下就梗係打出事樹來啦。有日Anna同阿星講:「Siobhan話佢中意你喎。」

吓?唔係啩?

待續😬

又到星期四下午,再更新下先~

那些年,星星同學會 第141話

Anna Marie最近同阿星傾返計,後來阿星先知道,原來事情未必係你所諗嘅咁,阿星以為佢唔中意,原來佢係好鬼中意………………

聖誕節,普通人都去食大餐,阿星地就抬大餐俾人食,好不辛苦。人地食完清場收拾好晒先到工作人員大家食。老闆煮好嘢,又開幾支酒請大家飲。飲飽食醉,老闆兩公婆走先,剩底兩個厨房佬,Anna Marie,Siobhan同阿星五個人。兩個厨佬你隊我我隊你喺度互隊,都唔得閒理阿星地。阿星飲到醉醉地,心情唔好(係呀,阿星飲醉會打人,加上Joyce同Grace嘅事),走咗埋一邊打牆。

Anna Marie同Siobhan兩個一人一邊拉住阿星,三個都醉醉地,全部跌咗喺地下度碌。最後阿星瞓咗喺地氈上面喺度抖氣,Siobhan好快手,即刻騎咗上阿星度,坐住阿星個肚,猛咁想咀阿星,阿星避咗兩避,佢成個人連胸加體重壓埋落嚟咀…………都~~~話啲鬼妹敢愛敢恨㗎啦,阿星忍咗半年嘅初吻就咁俾佢奪走咗。

Siobhan非常之熱情,搞到阿星都忍唔住要回敬佢。個衰妹其實有男朋友仔㗎,阿星見過男朋友仔幾次嚟接佢收工嘅。Anna Marie呢?一路揸住阿星隻手係咁磨佢塊面囉。咁搞法就梗係大件事啦,阿星推開咗Siobhan,拖起Anna Marie,一手一個將佢兩個人拖咗去暗角嘅一排櫈度,攬住佢兩個搏命咀。唉,酒能亂性吖嘛,阿星知啦,之前已經亂過一次啦。

餐館入面就梗係唔好咁猖狂啦,阿星已經收歛咗,冇將佢兩個就地正法,算唔話得。兩點幾,玩到興起,咁點?返阿星屋企囉!拖住Anna Marie,攬住Siobhan喺零下4度嘅半夜行返屋企,阿星一生人只有一次。

待續😬

引用:
原帖由 cx829 於 7/7/2023 10:25 發表 查看引用來源
only happen once? enough for you to remember a lifetime
That was the first time ever, but then there were more afterwards 😬

終於有時間,繼續更新~

那些年,星星同學會 第142話

床上瘋狂,咪以為好棧鬼,落床腳軟時你就知味道。床上嘅味道當然好,一輪瘋狂過後,大家都唔捨得落床。室外零下4度,棉被入面大家赤裸裸咁緊貼大家,喺寒冷嘅冬天入面大家互相慰藉互相取暖互相需索,三個人就好似一個人咁。

有冇同大家講過Anna係咩身材嘅呢?Anna係一個幾好肉地嘅愛爾蘭女仔,一雙36E放喺阿星嘅面上,簡直可以話係唔俾阿星呼吸;至於Siobhan,雖然冇Anna咁宏偉,點都有35C嘅強度亦都非同小可。兩邊四隻咁推埋阿星度,真係令到阿星抖唔到氣。
喺樓梯口未上阿星二樓個單位嘅時候,阿星已經同佢哋兩個驗明正身,肯定兩個人嘅級數……………係cup數先啱。肯定兩個人嘅cup數都係真材實料,童叟無欺,實事求是,阿星先拖佢哋兩個返入屋。零下4度,半夜兩點,屋入面未開暖氣,阿星心口兩粒星都突起咗,而Anna Marie同Siobhan嘅四粒亦都一樣。阿星一手攬住一個人,手掌,自然放喺應該放嘅地方;而咀,就非常之唔得閒,一時錫下Siobhan,一時又錫下Anna,搞極都埋唔到去個熱水爐度開暖氣。

咁凍嘅天氣,冇暖氣大家嘅手都凍冰冰,摸落大家嘅身上,帶嚟一點一點嘅雞皮。天寒地凍三個人要喺間冇暖氣嘅flat入面互相除對方嘅衫,一般情況下真係幾困難,不過阿星並唔係一般人,嚴格嚟講,阿星係一個鹹濕嘅人,所以喺呢啲時候要同時除兩個女仔嘅衫,真係何其容易。

加返張相先~https://imgur.com/a/FdmzfNY
睇唔到呢度限時望下啦
[attach]40137500[/attach]

待續😬

引用:
原帖由 licklickson 於 10/7/2023 15:25 發表 查看引用來源
左擁右抱咁爽!😉
放返張相先咋😬

引用:
原帖由 cx829 於 11/7/2023 18:13 發表 查看引用來源
i cannot see the picture wor
Limited time only la,use the app will be able to see. Just uploaded the photo there, 10mins only exposure 😬

引用:
原帖由 victorpun 於 11/7/2023 18:40 發表 查看引用來源
睇唔到相喎!
放10分鐘大家欣賞,不過用app會睇到喎😬

引用:
原帖由 cx829 於 12/7/2023 10:37 發表 查看引用來源
saw it...just in time. lol she reminds me of your other fwb ... the name erieann? is it?
Erieann has bigger jugs then Anna, but nonetheless, they are both beautiful 😬

靜雞雞更新先~

那些年,星星同學會 第143話

首先係Anna,因為Anna比較有肉,阿星見佢平時啲白恤衫黑裙黑馬甲都好似綁唔實,件衫會迫爆咁,都係首先由佢開始,然後先去除簡單外套同鬆身牛仔褲嘅Siobhan。Anna嘅衫好容易除,打開衫鈕就係。難就難在一路除Anna嘅衫,要同時一路招呼Anna 嘅咀仔同Siobhan嘅咀仔。一路除女仔嘅衫,仲要一路用咀招呼兩個女仔,真係非常之困難。而且喺一路除Anna嘅衫之餘又要俾Siobhan除阿星嘅衫,搞到非常之lei hea。
Anna嘅胸圍係後扣型,抱住佢,慢慢除。一解開胸圍,一對重量級36E即刻喺阿星面前出現。阿星第一次見到咁大,係一隻手都揸唔晒咁大。

好明顯因為阿星太專注喺Anna嘅身體,有啲唔記得咗Siobhan,呢個時候Siobhan喺阿星嘅背後伸出雙手,揸落阿星最脆弱嘅地方。憤怒嘅小星星,差啲俾Siobhan嘅一雙圓潤冇骨嘅手揸到作嘔。雖然Siobhan嘅手勢唔算純熟,但係仍然揸到小星星非常之舒服。

咁舒服,阿星都要擰轉頭去照顧下Siobhan先至得。但係阿星忘記咗一樣嘢,就係呢一刻嘅阿星,係處於腹背受敵嘅境況,前面有等住阿星同佢除外套除冷衫除牛仔褲嘅Siobhan,背後有俾阿星除晒衫褲依家俾阿星冷落而要向阿星作出報復嘅Anna。阿星前後受到夾攻,對住前面嘅Siobhan,小星星就不停點頭,好似話俾Siobhan知:『姑娘,小星星同你請安!』咁款。

阿星同Siobhan把口一路唔停,而雙手都冇得閒過,一路喺度除佢件tee同牛仔褲,仲要一路應付Anna從後而嚟嘅侵襲,簡直可以話係兩面受敵,前有Siobhan後有Anna,你都咪話唔盞……………你都咪話唔驚。

Anna姐姐嘅錫咀功夫其實唔及妹妹仔Siobhan,點解會咁講呢?因為每次阿星個頭擰去側面同Anna錫咀,佢都係嘟起個咀嚟錫,過程當中Anna條脷仲要挑逗得阿星條脷非常之生硬,直頭好似用條脷嚟打阿星條脷咁;唔似得阿星同Siobhan妹妹錫咀果陣,條脷識得自動自覺追蹤阿星條脷,纏埋一齊互相交流。

https://imgur.com/a/4qOGfUk
[attach]40137503[/attach]

睇唔到嘅朋友,阿星放喺度10分鐘,之後自己下載個apps嚟睇啦。

待續😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆