★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
14  123.9k

引用:
原帖由 dehum 於 2007-12-22 12:06 AM 發表
第5場     海鷗讓賽 , 15:00 , 第4班, 草地, "B+2" , 1600米
揀定隻10【鴻福星威】老馬今季演出穩定準繩,鄭俊偉配軒仔既馬,只有【騰達】、【鴻福星威】不過兩隻演出不差,經常在有賠率下突然其來, ...
單Q中果然利害:036: 星期三等你又整返條比我守尾門:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-12-24 12:49 AM 發表

訓前:028: .....講聲多謝大家支持 ,你講得最有深度!:036: 攪到好似皇上咁:096: ,唔係你估我地班擂台躉流?
小弟都去過諾士佛台果間食,佢個Seafood Paella in Ink Sauce係超好食X10:131: 鐘意食海鮮既朋友一定要去試下,不過一座低就好叫,佢整都座底半粒鐘:028: 哈哈......馬版突然變左美食指南:097:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-12-25 11:55 PM 發表

估唔到鬼兄!食野都幾有品味!:096: 係唔係成日氹女仔呢!:097: 搵人唱隻英文情歌,表達自已!oh.....my love:020:
哈....搵錢至在洗,唔通攞黎儲呀:097:

引用:
原帖由 dehum 於 2008-2-17 06:52 PM 發表

多謝各位支持!師兄!賭無必勝.....你竟然買咁大!?你會嚇親我,下次....唔會有咁多好野!不如你寫吓你對賭馬心得,唔好亂跟要有自已睇法!明白嗎?:025:  
好狠勁呀:044: 教主係咪買左5k:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2008-2-18 06:39 PM 發表

如果佢Win真係有5k,跑p只收幾百,其它Q,pQ好在都中到!今次唔係內欄無位要移開上又遇塞車,如有運真係有機會win!呢隻點捉?講出來又俾人笑痴線!「亞巫7號1檔」鬼兄自已睇睇成績!:071:
「亞巫7號1檔」你由快活谷講到沙田都一樣掂:096: 係你先捉到:036:

前往最後回覆