上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次~~~part24 p.135 11/9

收藏  |  訂閱
46  1.1m

引用:
原帖由 ben24682004 於 2007-8-30 10:47 AM 發表
我追緊架,你盡可能打快d喇,唔該哂
嗯嗯..我都係:smile_34::smile_34::smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 pt2007wendy 於 2007-8-30 05:45 PM 發表
Sandy/Cindy/Sara???NO NO NO
Of course I have time to see your post!不過就返學咁姐!遲下就未必!
It is impossible! :smile_27:
我覺得呢幅相冇可能會係佢地其中一個囉! :smile_41:
係咪樓主?!因為我橫 ...
but i think is sara :smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-8-30 08:40 PM 發表

點解你會覺得係佢?!~
因為你既文章入便講到佢平時係十分之高傲..
係個張相入便..充分地表現 高傲既一面..
所以我覺得似sara:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 yamyam0912 於 2007-8-31 12:18 PM 發表
仲有幾多part呀?
我唔多捨得個故事完呀
係囉..不如依加即刻加插你同sara既點開始...好唔好呀..我都唔想咁快睇完呀........
原來呢度好多係都係a:smile_14::smile_14:不過...我都係:smile_13::smile_13:..我仲估得我1個係tim..估唔倒有好多人得閒會心郁郁黎呢度呀下

張相...哈哈..真係sara:smile_14::smile_14:...比我一估就中..我真係叻架姐:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-8-31 01:16 PM 發表

我無講過係sara喎@@~~~~
=口="...............
估錯左呀?

樓主..看今日..天郎氣清..簡直係睇文章既好日子...你又咁早post左..不到一會兒便看完了,..不如..今左來多一part吧:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-8-31 04:39 PM 發表
呃post時間
多謝大家留言比面黎追睇我呢個post~~~但留言太多,唔可以個都回覆,唔好意思。

首先,可能有d人覺得,呢個係情色文學,可能講少少激情野可能會好d。我初初都想,但係我係呢到見到其他post寫得好激,以我能力又寫唔到甘,二來,有時寫到某一個位既時候,留返個空間比大家諗下,可能會更有樂趣。例如講cindy著到甘sexy,可能有d人會即聯想到我同cindy會唔會.........最重要係我唔寫係想對返當時人既尊重。(扮到好似好偉大甘 )之前寫左少少同sandy既野,就有人覺得唔係甘好,所以之後我都唔會寫到甘入骨。希望大家明白。
至於刪減情節方面,我仲未決定好,因為好多野太所碎,如果要成件事聯系埋一齊會有d困難,同埋變得故事化左。同埋有排都寫唔到個結局。不如大家諗下我點答每一集最後既難題好過拉~~哈哈
最後係張相係邊個~~~大家估下拉~~哈,覺得佢靚嗎?!~
我唔覺sandy個part係多餘啵..入骨d好..
個度令我好感動:smile_40:
好似其他咁寫到咁crazy 就唔洗架喇..好似加咁ok架喇 keep 住咁就very good喇..
張相係唔係sara姐?:smile_27:

看今日..天郎氣清..簡直係睇文章既好日子...你又咁早post左..不到一會兒便看完了,..不如..今左來多一part吧:smile_40:

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-8-31 04:59 PM 發表

看今日..天郎氣清..簡直係睇文章既好日子...我又咁早post左..不如一會休息一下~~~:smile_30:

我係唔會答你張相係,定唔係既ccccc
哈哈..真係識講笑既你..:smile_30::smile_30:...休完快d post啦...
咁神秘:smile_43::smile_43:

嗯嗯......黎多part唔該:smile_38:

支持支持..返左黎既話..可唔可以打快d tim..要比平時多d架啵..

引用:
原帖由 Tomcat雄貓 於 2007-9-2 04:33 PM 發表
我差唔多由你出 post 第一、二日就追睇睇到現在,現在每日一開機就必定先 click 入來看看有否新 part .............,
希望你個故事唔好咁快完啦、

純個人意見,我希望你可以同 Cindy 有結果。

至於幅相 ...
我都係啵..第2part 就追到依加喇....我都唔想咁快完呀:smile_38::smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆