上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
209  124.9k

引用:
原帖由 Vicky哥 於 2008-2-16 11:11 PM 發表

玉仔, 呢隻係天仔試運馬, 我地都係唔好買為妙 :096:  :071:  
賭徒用咗:044: :071: :097:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-2-16 07:57 AM 發表

可能有周師兄的第47天,晴,好似冇咁凍,琴晚雖然危險d:071: 不過都叫做收錢吖:098:
沒有周師兄的第48天,天晴,冇咁凍,琴晚唔知買咗乜,都要輸成千錢,:043: 希望馬仔追返啦!!!:025:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-2-17 07:40 AM 發表

沒有周師兄的第48天,天晴,冇咁凍,琴晚唔知買咗乜,都要輸成千錢,:043: 希望馬仔追返啦!!!:025:
沒有周師兄的第49天,晴,冇咁凍,今日玩打飛:096:
206217-FEB-2008
09:25
過關 主客和
5X1
星期日 13 費倫天拿 (主) 對 卡坦尼亞 (客)
主 @ 1.40
星期日 20 基爾馬諾克 (主) 對 格拉斯哥流浪 (客)
客 @ 1.42
星期日 28 漢堡 (主) 對 波琴 (客)
主 @ 1.48
星期日 29 漢諾威 (主) 對 拜仁慕尼黑 (客)
客 @ 1.70
星期日 34 拿華 (主) 對 賓菲加 (客)
客 @ 1.60 $

當我買$10啦:071:

引用:
原帖由 天瑞燒賣 於 2008-2-18 10:33 AM 發表

唔該風仔>< 要叫p仔比個尊貴樓主黎做先得 :096:
尋晚唔錯 幾正路 係西甲有3場都唔正常!
一場馬賽+士記 由嬴幾百變嬴千幾~ 岩岩好 夠比條女去shopping!
點呀,比唔比你玩呀:092:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-2-18 08:49 AM 發表

沒有周師兄的第49天,晴,冇咁凍,今日玩打飛:096:206217-FEB-2008
09:25過關 主客和
5X1星期日 13 費倫天拿 (主) 對 卡坦尼亞 (客)
主 @ 1.40
星期日 20 基爾馬諾克 (主) 對 格拉斯哥流浪 (客)
客 @ 1.42
...
原來有周師兄的第50天,天陰,唔凍,今晚全力重心毒藥推介:車仔w:096:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-2-19 07:40 AM 發表

原來有周師兄的第50天,天陰,唔凍,今晚全力重心毒藥推介:車仔w:096:
原來有周師兄的第51天,晴,唔凍,琴晚毒藥推介車仔w果然有毒:071: 今晚整多場阿仙奴w!:096:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-2-20 07:10 AM 發表

原來有周師兄的第51天,晴,唔凍,琴晚毒藥推介車仔w果然有毒:071: 今晚整多場阿仙奴w!:096:
原來有周師兄的第52天,晴,唔凍,琴晚馬仔食白果:043: 毒藥推介阿仙奴又........好傷:025:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-2-21 09:49 AM 發表

果然好毒:096:  好彩我中和波姐:071:

玉仔....我尋日叫你留意個兩隻馬仔...叫你攞嚟做單T膽....你有無買? 一隻WIN左, 一隻第二WOR!:122:
有買,不過啲腳就.........:025:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-2-21 07:30 AM 發表

原來有周師兄的第52天,晴,唔凍,琴晚馬仔食白果:043: 毒藥推介阿仙奴又........好傷:025:
原來有周師兄的第53天,晴,唔凍,琴晚場毒藥居然中喎:071: 不過都要............:043:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-2-22 12:23 PM 發表

恭喜p仔都中兩場!:036:
你唔恭喜我?:092:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆