上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
209  124.9k

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-2-27 09:22 AM 發表

愛好...都ok, 勁好聲...就麻麻地:028:

愛好呢場試下拖埋隻...如雷  
尾場你介紹隻勁好聲...我最多做腳, 膽就要隻....億銘之寶 :071:

尋日中左祖記和波 + 普雷斯頓(0) + 巴黎聖日耳門win.....夠 ...
億銘之寶睇多陣先啦:092: 唔係好信:025:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-2-27 08:18 AM 發表

原來有周師兄的第58天,晴,又凍返:044: 琴晚卡素爾小勝一粒,有錢贏:098: 今日毒藥馬仔燈水:071: 愛好+勁好聲:096:
原來有周師兄的第59天,晴, 愛好+勁好聲:097: 一隻無影一隻win,毒藥毒唔死人喎:071:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-2-28 07:34 AM 發表

原來有周師兄的第59天,晴, 愛好+勁好聲:097: 一隻無影一隻win,毒藥毒唔死人喎:071:  
原來沒有周師兄的第60天,:097: 晴, 好開心:071: 因為復仇會常規比賽又係我最燈:098:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-2-29 07:58 AM 發表

原來沒有周師兄的第60天,:097: 晴, 好開心:071: 因為復仇會常規比賽又係我最燈:098:
真係沒有周師兄的第61天,:025: 晴,今日馬仔毒藥燈水4場11號幸運勝:071: :098:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-3-1 11:56 AM 發表

真係沒有周師兄的第61天,:025: 晴,今日馬仔毒藥燈水4場11號幸運勝:071: :098:
真係沒有周師兄的第62天,:032:  晴,,琴日又輸咗好多:043: ..........唉.......真係要休息吓:025:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-3-2 07:42 AM 發表

真係沒有周師兄的第62天,:032:  晴,,琴日又輸咗好多:043: ..........唉.......真係要休息吓:025:
繼續沒有周師兄的第63天,:097:  晴,,琴日都知自己燈,所以買咗好小,今晚無敵毒藥燈水推介....森林w:096:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-3-3 05:01 PM 發表

唔係卦:044:   唔好嚇我wor:030:
我都係喎:092:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-3-3 07:29 AM 發表

繼續沒有周師兄的第63天,:097:  晴,,琴日都知自己燈,所以買咗好小,今晚無敵毒藥燈水推介....森林w:096:
原來有返周師兄的第64天,:041:   晴,琴日無敵毒藥燈水推介..森林w..果然比我燈死咗,:044: 我......唉:043:

回覆 #4498 jjChui 的帖子

我買大咪......:071:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-3-4 09:16 AM 發表

玉仔....希望在明天
明天會更好:036:
原來有返周師兄的第65天,:041:  晴,今日無敵馬仔毒藥燈水:尾場卓越歡騰:098: 冷冷地,有膽可以諗拖佢架:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆