上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
209  124.7k

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-3-14 07:47 AM 發表

原來有周師兄的第74天,:023:   陰天,琴日我又全燈喇:043:
原來有周師兄的第75天,:034:   晴,我好黑:025: 今日部手機無啦啦壞咗:043:

引用:
原帖由 ponti 於 2008-3-15 03:22 PM 發表

順便換部i-phone囉!!

史特?br />
布里斯托城1.95:096:
你送比我呀?:092: :071: :097:

回覆 #4860 ponti 的帖子

同我差好遠:071:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-3-15 03:00 PM 發表

原來有周師兄的第75天,:034:   晴,我好黑:025: 今日部手機無啦啦壞咗:043:
唔知有冇周師兄的第76天,:030:   晴,今日頭場幸運勝都係我毒藥心水之一:071:

回覆 #4883 cecilchao 的帖子

日本波好利你:041:

回覆 #4886 cecilchao 的帖子

試吓再勝多+鼓浪天風:071:

人逢喜事:041: 係唔同啲:071:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-3-16 09:35 AM 發表

唔知有冇周師兄的第76天,:030:   晴,今日頭場幸運勝都係我毒藥心水之一:071:
原來有周師兄的第77天,:041:    晴,:026: 琴日復仇會常規比賽,我又全燈:043:

引用:
原帖由 ponti 於 2008-3-17 04:53 PM 發表
紐卡素
士砵亭 :096:
吓:044: 咁博:096:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-3-17 08:02 AM 發表

原來有周師兄的第77天,:041:    晴,:026: 琴日復仇會常規比賽,我又全燈:043:
原來沒有周師兄的第78天,:025: 陰天,:026: 今日冇心水呀,可能唔賭一日:032:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆