上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 22/06 此POST已爆,多謝大家支持 ~~

收藏  |  訂閱
234  191.7k

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-15 12:47 AM 發表 查看引用來源

咁 ... 你咪2邊都買齊 :096: 實中啦你 :036:  
:071:唔係呀 我果注梳士貝利其實係+1:032: 買得20蚊:028:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-15 12:48 AM 發表 查看引用來源

聽日決定,你會否跟一注嗎? :034:  
:071:我都有心水 果注4x11係邊幾場:027:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-15 12:51 AM 發表 查看引用來源

:045: ,但總有一場要分勝負,依場算中注,今日全日重心係法足盃 :084: 中到英乙就all in法盃。:081:  
:071:陣間無得玩馬仔

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-15 12:52 AM 發表 查看引用來源

3心2意中未決定,你有心水可否一同分享下? :084:  
第五場
2.超勁精神 4.利駿 9.勁加勁 13.財源來 (係呢4隻架啦...)
第六場
7.神童 + 13.雄獅寶貝
第七場
3.獵豹小子 拖 4.拼勁 + 5.榮進蜜運 (冷腳幾好食 )
第八場
3.開心自在 + 8.幸運雄獅
第九場
5.加州財子 + 12.科研精英
第十場
9.成就美麗 + 13.勁快
:027:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-15 12:56 AM 發表 查看引用來源

你個死仔包 :046: :046: :046:  
:027:贏到開巷就真

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-15 01:02 AM 發表 查看引用來源

Thank you 你既心水 已記存   
聽日後面果幾場好似好玩d:071:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-15 01:05 AM 發表 查看引用來源

同意,實力馬比較明顯,可作膽,視乎自己揀唔揀都腳 :041:  
熱膽冷腳會係聽日主打我估 加上落雨又有變數:032:

引用:
原帖由 FTORRIES 於 2011-5-15 01:16 AM 發表 查看引用來源
托基聯 1 - 0 梳士貝利  :024:
:028:好在信2料跟買左200蚊讓球:027:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-15 01:22 AM 發表 查看引用來源

加州財子未跑過濕地 :044: 唔知 ....
加上第二出賽:032: 買q/pq啦:096: 膽要番風火

今日買條日職過關就賭馬先:027: :027:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆