上一頁下一頁
發新話題

[簡報]再遊SSP髮廊 #9

收藏  |  訂閱
138  152.9k

骨摩玲!

今日下午有D時間心痕痕,一於call個舊相好打場牌,然後就攬住瞓番一頭半個鐘先。嘻嘻

上星期經過後面間ff,見到有新面孔,C8至9之間,試左升空,尚可,因為未熟,我暫時唔敢亂摷住,淨係隔住扌查兩野. ^ ^

引用:
原帖由 steinjack 於 2013-8-26 10:41 AM 發表 查看引用來源
上星期經過後面間ff,見到有新面孔,C8至9之間,試左升空,尚可,因為未熟,我暫時唔敢亂摷住,淨係隔住扌查兩野. ^ ^

口噢,係LL後面FF.

引用:
原帖由 t2320 於 2013-8-28 02:29 AM 發表 查看引用來源
新手想問下咩係髮廊?

詞語解釋: 理髮的地方。

引用:
原帖由 lonly9394 於 2013-8-28 03:59 AM 發表 查看引用來源
小弟有個建議,不如唔好再開post討論落去,反正來來去去活躍既得幾個人傾,你地大家pm咪得!人家都要搵食,有大有細要養。
咁樣其實唔係咁好,人怕出名豬怕肥,變相打爛人飯碗。好多都係新移民,只不過住係附近的唐 ...
嗰D C9,乜背景都有。部分一D都唔窮!唔好以為。有D在大陸有樓有車。

引用:
原帖由 lonly9394 於 2013-8-28 03:59 AM 發表 查看引用來源
小弟有個建議,不如唔好再開post討論落去,反正來來去去活躍既得幾個人傾,你地大家pm咪得!人家都要搵食,有大有細要養。
咁樣其實唔係咁好,人怕出名豬怕肥,變相打爛人飯碗。好多都係新移民,只不過住係附近的唐 ...
嗰D C9,乜背景都有。部分一D都唔窮!唔好以為。有D在大陸有樓有車。

引用:
原帖由 lonly9394 於 2013-8-28 02:32 PM 發表 查看引用來源
既然大家繼續,我都報告!岩岩食飯時間去左搵新記阿平!
都係個的野,不過呢次加多樣,大車左!
可以試試出去打牌,佢會的

引用:
原帖由 lonly9394 於 2013-8-28 02:32 PM 發表 查看引用來源
既然大家繼續,我都報告!岩岩食飯時間去左搵新記阿平!
都係個的野,不過呢次加多樣,大車左!
可以試試出去打牌,佢會的

引用:
原帖由 單身寡佬 於 2013-8-29 10:24 AM 發表 查看引用來源
最衰以前去親都搵呀平,搵第二個冇咁好,希望呀平第三次走人。

哈哈,大家咁話。

引用:
原帖由 lonly9394 於 2013-9-1 04:08 PM 發表 查看引用來源
食飯時間,約左阿平出左去打牌呀!!!:smile_47: :smile_47: :smile_47:
爽呀,車頭燈夠大,正呀。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆